Cum se vor decide PROMOVATELE si RETROGRADATELE! Proiectul propus de FRF pentru Liga a 2-a si Liga a 3-a

Cum se vor decide PROMOVATELE si RETROGRADATELE! Proiectul propus de FRF pentru Liga a 2-a si Liga a 3-a

FRF doreste reducerea numarului de meciuri pentru a se decide cine promoveaza in Liga 1.

FRF propune un proiect pentru a reduce numarul de meciuri din Liga a 2-a si Liga a 3-a, pentru ca sezonul sa se termine cat mai repede.

"La Liga a 2-a propunerea pe care merge FRF este organizarea unui play off si play out, dar nu e stabilit inca formatul exact. Iar promovarea si retrogradarea ar trebui sa ramana in aceleasi conditii. Ar trebui sa retrogradeze trei echipe din Liga a 2-a si sa promoveze trei, doua direct si una la baraj cu o echipa din Liga 1.", au spus sursele Agerpres.

La nivelul Ligii a 3-a, ar urma sa se mai dispute doar meciurile din barajul pentru promovare, iar de retrogradare nu s-a vorbit. "La Liga a 3-a, doar la seriile a doua, a treia si a cincea, sa existe un baraj intre locurile 1 si 2 pentru ca aici exista o diferenta mai mica de 3 puncte in clasament.", au mai adaugat sursele.

Astfel, UTA Arad ar fi si mai aproape de revenirea in Liga 1 deoarece acum are un avans de 11 puncte fata de locul doi, iar daca punctele s-ar injumatati ar ramane cu 5 puncte avans si un numar redus de meciuri ramase de disputat. Pentru celelalte doua locuri de promovare se lupta Mioveni, Turris, FC Arges, Petrolul Ploiesti si Rapid.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situație critică la UPU Târgoviște. Medicii şi asistenţii cedează pe rând în fața Covid
BRAT

Modifică setările cookies