EXCLUSIV Cum a comentat Flavius Stoican situația de la Dinamo București

Flavius Stoican Dinamo Bucuresti liga 2 Liga 2 Flavius Stoican
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Martie 2023, 12:52
Data actualizarii: Sambata 25 Martie 2023, 12:54

„Câinii roșii” s-au calificat dramatic în play-off-ul Ligii a II-a.

Dinamo București se află în acest moment pe locul patru în play-off-ul eșalonului secund. Formația dirijată de Ovidiu Burcă a și remizat în prima rundă a părții a doua a campionatului, 1-1 cu Gloria Buzău, chiar pe „Arcul de Triumf”.

Cum a comentat Flavius Stoican situația de la Dinamo București

Flavius Stoican, fost antrenor al „câinilor roșii”, ultima dată în perioada decembrie 2021 - martie 2022, a evidențiat faptul că dacă vor exista bani pentru a oferi liniște, atunci Dinamo va reveni în Superligă.

„Văd o echipă care joacă fotbal, o echipă într-adevăr în adevăratul sens al cuvântului. Dacă sunt bani pentru a crea liniște la echipă cu siguranță Dinamo va putea reveni acolo unde își doresc toți oamenii care iubesc această formație”, a spus Flavius Stoican pentru Sport.ro și PRO TV.

Ministrul Bode a anunțat când vor începe lucrările la stadionul Dinamo + promisiunea făcută de Mircea Lucescu

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a evidențiat faptul că în septembrie  lucrările pentru demolarea stadionului vor fi începute, iar formația din Șoseaua Ștefan cel Mare va beneficia de o nouă arenă peste noi ani.

„Avem termen de execuție doi ani. Doi ani în care noi ne dorim să avem o arenă multifuncțională cu 25.000 de locuri, o arenă care nu va fi destinată doar fotbalului. Vor fi peste 1200 de locuri de parcare, vom avea și hotel, un heliport care va deservi spitalului Floreasca”, a spus Lucian Bode, pentru Sport.ro și PRO TV.

Noul conducător al lui Dinamo anunță schimbări în acționariatul clubului: „O să vedeți noutăți!”

Andrei Nicolescu, preşedintele clubului Dinamo, a anunțat că, în curând, vor apărea schimbări în rândul investitorilor clubului din „Groapă”.

Deși a preluat pachetul majoritar de acțiuni alături de Eugen Voicu, prin intermediul firmei Red&White, Andrei Nicolescu recunoaște că nu are banii necesari pentru finanța echipa și că este preocupat ca în perioada viitoare să găsescă noi investitori care să vină cu bani la echipa.

DECLARAȚIA AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!