Iftime, declarație de dragoste pentru Flavius Stoican: „Iubesc și apreciez atitudinea lui!”

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 16:29
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 16:32

FC Botoșani a obținut o victorie clară în fața lui FC Argeș, scor 2-0, în etapa cu numărul 23 din Superliga.

Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, este de părere că un rol important în revirimentul echipei l-a avut Flavius Stoican, care prin atitudinea sa a reușit să facă pe jucători să dea totul pe teren.

Iftime, impresionat de atitudinea lui Stoican

„Anul trecut ne-au scos din playoff și e normal să fie o ambiție mai mare la acest meci, dar fiecare își trăiește momentul astăzi și nu trăiește în trecut.

La noi ambițios, în primul rând, este Flavius (n.r. - Stoican), care de când a venit la mine a pierdut doar meciul cu FCSB. În cantonament n-a pierdut niciun meci, în campionat a avut un egal și două victorii. Mi se pare că s-a schimbat ce și contează foarte mult atitudinea lui, pe care eu o iubesc și o prețuiesc”, a spus Valeriu Iftime la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

FC Botoşani a reuşit a doua sa victorie consecutivă din 2023. FC Argeş a ajuns la şapte meciuri consecutive fără victorie, patru egaluri şi trei eşecuri.

În urma victoriei cu FC Argeș, Botoșani a urcat pe locul opt în clasament, acumulând 27 de puncte. FC Argeș ocupă locul 13, cu 24 de puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!