CSA Steaua vrea să își schimbe denumirea! Cerere oficială către FRF

Gigi Becali csa steaua FCSB Steaua Liga 2 Steaua logo
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 13:26
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 13:27

În urmă cu două luni, fanii steliști s-au arătat deranjați de faptul că echipa lor prefarată este numită ”CSA Steaua” și nu este folosită denumirea ”Steaua București”.

Atunci, fanii ”militarilor” au formulat o cerere scrisă către conducerea clubului și către MApN pentru a fi schimbată denumirea oficială a echipei.

CSA Steaua își schimbă denumirea

Răspunsul conducătorilor a venit rapid. Conform documentului, Clubul Sportiv al Armatei a făcut o solicitate către FRF ca echipa să se numească oficial ”Steaua București” în următorul sezon din Liga 2.

În legătură cu solicitatea dumneavoastră, vă aducem la cunoștință că a fost trimisă o solicitate Federației Române de fotbal pentru ca echipa de fotbal să evolueze, din ediția viitoare de campionat, sub numele de Steaua București”, se arată în documentul emis de conducerea ”militarilor”.

Fanii grupării din Liga 2 s-au arătat mulțumiți de faptul că șefii din club au trecut la fapte și nu s-au putut abține să nu îi înțepe pe rivalii de la FCSB.

Mulțumim, încă o dată, suporterilor de la FC FCSB, care subliniază mereu public, ca și în instanțe, de altfel, ceea ce, câteodată, nu vedem.

Gata doar cu ’CSA’! Puteți să ne spuneți doar ’Steaua București’, așa cum recomandă CNA, pentru a preciza numele echipei exact așa cum este înscrisă la FRF”, au scris fanii ”militarilor” în mesajul atașat fotografiei cu documentul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!