Premier League Anglia

GALERIE FOTO Un fotbalist din Premier League, dispus să facă testul ADN! Un model celebru îl acuză că nu își recunoaște propriul copil

Modelul Jacqueline Pinheiro îl acuză pe un fotbalist din Premier League că nu își recunoaște copilul.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 15:01
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 15:32

Aceasta susține că are o fetiță cu un fotbalist însurat din Premier League. Modelul brazilian ce locuiește în Italia spune că a avut o relație cu fotbalistul în 2018, când ar fi rămas însărcinată.

În 2019, fotbalistul s-a căsătorit cu altă femeie, însă Jacqueline Pinheiro susține că acesta i-a scris în continuare, chiar și din luna de miere.

"Îmi scria tot timpul, chiar și în timpul nunții. M-am despărțit de el în ziua în care s-a însurat pentru că era prea mult pentru mine. Fratele lui chiar mi-a scris să-mi spună că el era foarte agitat în timpul nunții, gândindu-se la mine. Apoi, în avion, în timp ce mergea în luna de miere, a continuat să-mi trimită mesaje.", a declarat Jacqueline Pinheiro, pentru The Sun.

După ce s-au despărțit, aceasta a aflat că este însărcinată. Modelul susține că au decis împreună să păstreze copilul, dar ulterior el nu l-a mai recunoscut.

"Când eram gravidă în 6 luni, o persoană care lucrează pentru el m-a contactat și mi-a făcut o propunere: îmi va plăti o sumă fixă, dar nu va recunoaște niciodată că el este tatăl. Suma era o glumă, dar mi-a spus că doar cu atât a mai rămas după investițiile făcute.", a mai spus modelul brazilian.

Acum, după doi ani de scandal, aceasta, împreună cu avocații săi, l-au convins pe fotbalist să facă un test ADN, pentru a se demonstra dacă este sau nu tatăl copilului. Modelul i-a păstrat însă identitatea ascunsă jucătorului.

"Am decis să-mi angajez un avocat și împreună am încercat să-l contactăm pentru testul de paternitate, dar și-a tot găsit scuze și nici până acum nu l-a făcut. Așa că am mers la judecător, iar avocații au trimis o scrisoare la clubul de care aparține, în care am scris totul.

Jucătorul nu neagă că am avut o relație și nici că am rămas însărcinată, iar, într-un final, a acceptat să facă testul ADN. Dar vrea să facă asta cu anumite condiții, să facă testul în Anglia. Dar avocații mei spun că testul trebuie făcut în străinătate, unde s-a născut copilul. Pentru a face testul, amândoi trebuie să mergem la aceeași clinică, pentru a ni se recolta probe.

Inițial, nu numai că nu a vrut să facă testul, dar a și ignorat toată căile de comunicare legale. Dar, acum a acceptat, dar numai cu regulile sale. A spus că nu poate să călătorească din cauza pandemiei de COVID-19 și a regulilor impuse de club.", a încheiat Jacqueline Pinheiro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!