csa steaua politehnica timisoara Liga 2

GALERIE FOTO Imagini incredibile! Jucătorii de la CSA Steaua au devastat vestiarul Politehnicii Timișoara

Jucătorii de la CSA Steaua nu au putut digera înfrângera cu Politehnica Timișoara, 1-2, din etapa a 15-a a Ligii 2. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 17:47
Data actualizarii: Duminica 28 Noiembrie 2021, 18:05

În etapa a 15-a din Liga 2, CSA Steaua s-a deplasat pe terenul Politehnicii Timișoara, 1-2. Chiar dacă au deschis scorul în minutul 29, prin Enceanu, „militarii” au pierdut partida în ultimel minute de joc. Ursu și Mera au profitat de ezitările din apărarea CSA-ului și au punctat cu două lovituri de cap în minutele 82 și 86. 

Însă, jucătorii echipei din Ghencea și-au vărsat nervii pe moibilierul din vestiarul Politehnicii Timișoara. Pagania oficială de Facebook a bănățelilor a publicat imagini tulburătoare cu haosul pe care elevii lui Oprița l-au făcut după înfrângere. 

„CSA Steaua București, mulțumim pentru vizită și pentru "ordinea" lăsată în vestiar. Noi știam că militarii își fac patul, dar se pare că ne-am înșelat... ”, a fost mesajul postat de Politehnica Timișoara.

Daniel Oprița, deranjat de atitudinea jucătorilor 

La finalul partidei, Daniel Oprița le-a reproșat elevilor săi lipsa de atitudine și a fost deranjat de modul cum au gestionat ultimele minute ale meciului. 

„Am fost fără personalitate, am avut frică de rezultat. Sau poate sunt mulțumiți jucătorii cu ce se întâmplă la Steaua. Fără drept de promovare e bine, e liniște, dar pentru mine nu e. Le-am spus că vom avea o vacanță liniștită dacă învingem azi și cu Buzău. Nu am vrut astăzi sau nu am putut, vom vedea ce o să se întâmple. Le-am spus, mai ales în minutul 80, când nu trebuie să mai riști nimic, să joci minge lungă, am luat gol din greșeala noastră.

Nu știu de ce a vrut să pasese scurt Ilie. Călințaru a dormit la acest gol. Pot să-mi reproșez schimbările, n-au venit cu nimic în plus și nu înțeleg de ce. Practic am pierdut jocul atunci când am făcut schimbările. Le-am spus să evităm fazele fixe, acolo sunt periculoși. Era un meci de câștigat! Tragem linie după ultima etapă”, a declarat Daniel Oprița la finalul meciului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!