Liga 2

FOTO CSA Steaua smulge o remiză la Chiajna și rămâne pe 4! Cum arată acum clasamentul în Liga 2 + protestele fanilor oaspeți

Concordia Chiajna și CSA Steaua au remizat, în prima rundă din play-off-ul ligii a doua, scor 2-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2022, 20:00
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2022, 20:01

Cu o galerie numeroasă în spate la Chiajna, CSA Steaua a reușit să deschidă scorul după un star mai bun al ilfovenilor. În minutul 26, Stephan Drăghici a marcat cu un șut splendid, de la aproximativ 30 de metri.

Concordia Chiajna - CSA Steaua 2-2, în prima rundă din play-off-ul de Liga 2

Bucuria steliștilor a durat doar două minute. Veteraul Azdren Llullaku a înscris cu capul după o centrare din flancul drept al lui Borța, iar scorul pauzei a fost 1-1.

Concordia Chiajna a trecut în avantaj în minutul 52. Același fundaș dreapta Florin Borța a centrat perfect în careu, iar Adrian Voicu l-a lăsat fără replică pe portarul Bălbărău.

CSA Steaua a smuls o remiză grație golului marcat cu capul de Beța în minutul 90+1, după un corner executat de Emilian Pacionel.

La partida de la Chiajna, suporterii Stelei au afișat mai multe bannere prin care și-au manifestat dezaprobarea față de interdicția de a promova în Liga 1.

"Indolență sau incompetență prin prisma unui dosar / A doua oară nu mai e greșeală, e complicitate, clar!", "Emblema de pe piept / Conferă loc în Liga 1 DE DREPT" sau "Un gând comun transmis spre voi la unison / Golanii nu vă iartă dacă nu vreți să promovăm" au fost câteva dintre mesajele afișate de suporterii Stelei.

  • Concordia Chiajna: Aldescu – Borța, Palmeș, Marc, Taub – Codrea, N. Roșu (L. Ion 79') – Llullaku (Pîrvulescu 46'), Matiș (M. Dumitru 79'), Voicu (N. Popescu 72') – Batin (Plazonja 62')
  • CSA Steaua: Bălbărău – D. Oroian, Beţa, Bactăr, Neacșu (Ad. Ilie 62') – Adi Popa (Em. Pacionel 62'), Șt. Pacionel, Bărbulescu (Mihăescu 79′), Drăghici (Răsdan 74') – Buhăescu (Huiban 74'), Chipirliu

Cum arată clasamentul în play-off-ul din Liga 2, după prima etapă:

  • 1. Petrolul Ploiești - 50p
  • 2. FC Hermannstadt - 44p
  • 3. U Cluj - 43p
  • 4. CSA Steaua - 38p
  • 5. Concordia Chiajna - 37p
  • 6. Unirea Slobozia - 33p

În runda a doua din play-off, care se va disputa după pauza pentru meciurile echipei naționale, se vor disputa partidele CSA Steaua - Petrolul, FC Hermannstadt - Concordia Chiajna și Unirea Slobozia - U Cluj.

Modifică setările cookies