FRF a decis dacă CSA Steaua are drept de promovare în Liga 1! Veste total neașteptată pentru Adi Popa&co.

csa steaua Adi Popa Liga 1 Stadionul Ghencea Steaua Bucuresti Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2022, 16:56
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2022, 17:29

CSA Steaua și-a aflat verdictul din partea Federației Române de Fotbal. 

CSA Steaua a prins playoff-ul Ligii 2, însă situația este una ambiguă la clubul roș-albastru. Echipa de fotbal încă nu s-a privatizat, iar conform prevederilor actuale, Daniel Oprița și elevii săi nu au drept de promovare în Liga 1. Însă „militarii” au înaintat multiple apeluri la FIFA și UEFA pentru a li se permite accesul în primul eșalon, doar că Forul Internațional nu s-a implicat în acest conflict și a lăsat Federația de Fotbal din România să ia o decizie. 

Iar pe 14 martie 2022, FRF a emis un comunicat oficial în care prefața duelurile din playoff-ul Ligii secunde, unde, printre altele, a precizat că CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1.

„Cu CSA Steaua fără drept de promovare, locul acesteia în cazul în care se va clasa pe o poziție de promovare directă (primele două locuri) sau de baraj (locurile 3-4) va fi luat de următoarea echipă clasată cu drept de promovare”, este o parte din comunicatul oficial emis de FRF

După 19 etape scurse din Liga 2, „militarii” se află pe locul 4, cu 37 de puncte, la 4 puncte în spatele locului 3, care va disputa barajul de promovare, și la 5 puncte de poziția secundă, care duce direct în Liga 1. Iar locul din clasament i-a dat încredere lui Adi Popa (33 ani) că clubul din Ghencea poate obține mult dorita promovare. 

Adi Popa: „Orice se poate schimba, suntem în România”

„Noi luăm fiecare meci în parte. Avem mentalitatea noastră, nu contează că avem sau nu voie să promovăm, le suntem datori suporterilor cu victoria.

Orice se poate schimba, suntem în România. Poli Iași nu e acolo sus. Au jucători care au trecut prin Liga 1, dar primele trei echipe din clasament au jucători consacrați. Prin jocul nostru, vrem să aducem mulți spectatori la stadion”, a declarat Adi Popa la finalul partidei CSA Steaua - Poli Iași 3-1. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!