CS Mioveni Claudiu Niculescu U Cluj Liga 2

Claudiu Niculescu si-a REZILIAT contractul cu CS Mioveni! Echipa avea doar doua victorii in opt etape, iar infrangerea cu "U" Cluj a fost fatala

Claudiu Niculescu era la a doua experienta pe banca argesenilor, dupa experienta din perioada iulie 2014- octombrie 2015. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Octombrie 2020, 18:59
Data actualizarii: Miercuri 28 Octombrie 2020, 19:03

Rezultatele negative din ultima perioada au facut ca Niculescu sa ajunga la un acord de reziliere cu CS Mioveni. Echipa are doar doua victorii in opt disputate, iar infrangerea cu "U" Cluj, scor 0-1, a cantarit greu. 

Echipa antrenata de Claudiu Niculescu a ratat in sezonul trecut promovarea in Liga 1, iar startul dezastruos din noua editie de Liga a 2-a au facut ca cele doua parti sa se desparta. 

Alaturi de Niculescu va pleca si antrenorul secund Cornel Dobre, iar echipa va fi pregatita in continuare de cel de-al doilea antrenor secund, Mihai Olteanu. El va fi interimar pana cand Mioveni isi va gasi un nou antrenor. 

"In cursul serii de ieri, relatiile contractuale dintre antrenorii Claudiu Niculescu si Cornel Dobre si Clubul Sportiv Mioveni s-au incheiat cu acordul ambelor parti, pe cale amiabila."

"Conducerea clubului le multumeste celor doi antrenori pentru activitatea depusa si le ureaza succes in continuare."

"De pregatirea echipei se vor ocupa, pana la numirea unui nou staff tehnic, secundul Mihai Olteanu si antrenorul cu portarii, Iulian Ilie", a declarat CS Mioveni printr-un comunicat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies