OFICIAL CFR Cluj a renunțat la încă un jucător! A fost prezentat azi la altă echipă din România

Liga 2
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 17:55
Data actualizarii: Joi 19 Ianuarie 2023, 17:54

CFR Cluj a făcut patru transferuri în această iarnă, iar campioana României a început acum să se despartă de jucătorii care au evoluat puțin în prima parte a sezonului.

Mijlocașul Adrian Gîdea (22 de ani) a fost cedat definitiv de CFR Cluj la divizionara secundă Politehnica Timișoara. Bănățenii au anunțat că tânărul fotbalist a semnat un contract până în vară, cu posibilitate de prelungire.

Adrian Gîdea, cedat de CFR Cluj la Politehnica Timișoara

Gîdea era una dintre variantele lui CFR Cluj pentru jucătorul U21 în acest sezon. Totuși, mijlocașul a fost folosit în doar șase partide, de fiecare dată fiind introdus pe finalul jocurilor.

"Sunt fericit că am ajuns la Poli. Este un club cu tradiție și cu nume în România. Domnul Benga m-a convins să vin aici. Sper să joc cât mai bine și să ajut echipa. Cunosc Timișoara, îmi este un oraș foarte drag, în care am mai stat, iar despre suporteri nu pot să spun decât că sunt incredibili", a spus Gîdea, după transferul la formația din Liga 2.

  • 38 de meciuri și un gol a strâns Gîdea la CFR Cluj, în cei doi ani petrecuți la prima echipă a campioanei

Tot astăzi, Politehnica Timișoara l-a transferat și pe mijlocașul Marian Târşa (24 de ani), care a jucat ultima oară la Metalul Buzău.

"Legitimarea celor doi jucători (ca și a celor ce vor semna pentru club în perioada următoare) se va produce după ce interdicția la transferuri va fi ridicată", a transmis formația din Banat.

Ce mutări a mai făcut CFR Cluj în această iarnă

Veniri - Andrei Peteleu (România / 30 de ani / fundaș dreapta / Kisvarda / liber de contract), Ermal Krasniqi (Kosovo / 24 de ani / extremă stânga / FC Ballkani / 400.000 de euro), Bogdan Țîru (România / 28 de ani / fundaș central / Jagiellonia Bialystok / liber de contract), Anton Maglica (Croația / 31 de ani / atacant / liber de contract)

Reveniri după împrumuturi

Plecări - Japhet Muanza (Belgia / 21 de ani / fundaș central / Apollon Smyrnis / 25.000 de euro), Karlo Letica (Croația / 25 de ani / portar / FC Hermannstadt / contract reziliat), Ze Gomes (Portugalia, Guinea-Bisau / 23 de ani / atacant / "U" Cluj / împrumutat)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!