Dorinel Munteanu liga 2 Maykel Reyes Villarreal Otelul Galati Vanja Markovic Liga 2

OFICIAL Ce mai transferă Dorinel Munteanu la Oțelul Galați: un columbian din Nicaragua și un sârb care a jucat în Indonezia!

Nou-promovata în Liga 2 și-a prezentat ultimele achiziții înaintea începerii sezonului: Maykel Reyes Villarreal, Vanja Markovic, Antonio Azinovic și David Ilie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 10:46
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 10:52

Oțelul Galați, echipă nou-promovată în Liga 2, și-a prezentat pe site-ul oficial ultimele patru achiziții dinaintea începerii campionatului.

Astfel, la formația antrenată de fostul internațional Dorinel Munteanu au ajuns Maykel Reyes Villarreal, Vanja Markovic, Antonio Azinovic și David Ilie.

Prezentările noilor achiziții pe site-ul oficial al lui Oțelul

Maykel Reyes Villarreal este un ”fotbalist columbian, în vârstă de 24 de ani, evoluează pe postul de fundaș central și vine la Oțelul de la Walter Ferretti, echipă care activează în prima ligă din Nicaragua. Până să ajungă acolo, Maykel a jucat în liga secundă a Columbiei”.

Vanja Markovic este un ”jucător sârb în vârstă de 28 de ani, care evoluează pe postul de mijlocaș central. Vanja vine la Oțelul de la Ruch Chorzow, formație cu care a promovat sezonul trecut în a doua ligă poloneză. Având 1,85 m înălțime, Vanja a evoluat în prima parte a carierei sale la Korona Kielce, în prima ligă poloneză. 

A urmat transferul în Macedonia, la Vardar Skopje, echipă pentru care a bifat și cinci prezențe în Europa League. A trecut apoi în liga secundă din Portugalia, la SC Farense, după care a jucat un sezon pentru Kaposvári Rákóczi, în prima ligă a Ungariei.

Vanja a mai evoluat în cariera sa la echipe de primă ligă din Georgia, Bosnia-Herțegovina și Indonezia”, a scris Oțelul pe site-ul oficial al clubului.

Fundașul central Antonio Azinovic (30 de ani) a fost transferat de la Bregalnica Stip, echipă din prima ligă a Macedoniei, în timp ce tânărul atacant David Ilie (17 ani) vine de la Petrolul Ploiești.

Foto: ACS Oțelul Galați

Modifică setările cookies