Dorinel Munteanu Otelul Galati Ricardo Kip Sharly Mabussi Valmir Berisha Liga 2

De ziua lui, Dorinel Munteanu a primit la Oțelul trei jucători de națională și unul de la FCSB!

Echipa din Galați a promovat în Liga 2 și i-a transferat pe olandezul Ricardo Kip, congolezul Sharly Mabussi, suedezul Valmir Berisha și ”autohtonul” Ștefan Stavrositu.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iunie 2022, 13:41
Data actualizarii: Sambata 25 Iunie 2022, 13:48

Oțelul Galați, echipă nou-promovată în Liga 2 la care antrenor principal este fostul internațional Dorinel Munteanu (54 de ani împliniți chiar astăzi) a anunțat pe site-ul oficial primele mutări realizate pentru viitorul sezon.

Printre fotbaliștii care au fost sau urmează să fie transferați în această vară se numără Sharly Mabussi (fundaș stânga, 25 de ani, fost internațional de tineret congolez), Ricardo Kip (mijlocaș central, 30 de ani, fost internațional de juniori olandez crescut la Ajax Amsterdam), Valmir Berisha (atacant, 26 de ani, fost internațional de juniori și de tineret-olimpic suedez, golgheterul Campionatului Mondial Under-17 din 2013, trecut și pe la Chindia Târgoviște) și Ștefan Stavrositu (mijlocaș central, 17 ani, venit de la FCSB).

Oțelul Galați joacă primul amical al verii cu FCSB

”Lotul SC Oțelul Galați va continua antrenamentele la Galați, iar primul meci amical se va disputa pe 9 iulie, pe teren propriu, cu FCSB.

În perioada 11-23 iulie va avea loc un stagiu de pregătire centralizat, la Poiana Brașov, în care se vor disputa și jocuri de verificare, dintre acestea fiind deja confirmate cu FC Buzău (13 iulie), Unirea Slobozia (16 iulie) și FC Brașov (19 iulie)”, a precizat clubul Oțelul pe site-ul oficial.

Foto: Facebook - SC Oțelul Galați

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!