Dinamo - Steaua Arena Nationala derby liga 2 Dinamo Liga 2

EXCLUSIV Câte bilete a vândut Dinamo, cu o zi înainte de ”Eternul derby” cu Steaua din Liga 2

Meciul dintre Dinamo și Steaua este programat vineri, de la ora 21:30, pe Arena Națională, în cadrul etapei a șasea din Liga 2.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Septembrie 2022, 18:13
Data actualizarii: Joi 08 Septembrie 2022, 18:13

Cu două zile înainte de derby, Dinamo anunțase printr-un comunicat oficial că s-au vândut aproximativ 10.000 de bilete pentru ”Eternul derby”. Din informațiile PRO TV și www.sport.ro, joi, cu o zi înainte de cel mai așteptat meci al sezonului din Liga 2, numărul de bilete vândute a ajuns la aproximativ 15.000.

Dinamo a vândut 15.000 de bilete pentru meciul cu Steaua din Liga 2!

Vlad Iacob a anunțat că Dinamo are nevoie de aproximativ 15.000 de bilete vândute pentru a nu ieși în pierdere după această paritdă.

„Costurile reale sunt mult mai mari. Nu este vorba de doar 13 mii de euro. Ar fi fost bine, dar costurile sunt mult mai mari. Nici măcar chiria nu este atât. Trebuie să avem și firmă de pază. Să sperăm că lucrurile vor decurge bine. Va fi nevoie de aproximativ 15.000 de bilete vândute ca să fim pe zero”, a declarat Vlad Iacob, la Digi Sport.

Pentru a închiria Arena Națională, Dinamo va plăti aproximativ 30.000 de euro, sumă la care se vor mai adăuga și alte costuri de organizare. Dacă partida va fi de un real interes pentru suporteri, atunci meciul Dinamo - CSA Steaua ar putea fi echivalentul unui mic ”tun” financiar pentru clubul care se află, oricum, într-o situație delicată din punct de vedere financiar.

Dinamo a urcat pe locul 12 în Liga 2 după victoria cu Concordia Chiajna. ”Câinii” au șase puncte, cu patru mai puține decât CSA Steaua București, care ocupă locul șase, la egalitate cu Poli Iași, Unirea Slobozia și CSC 1599 Șelimbăr.

Ovidiu Burcă: ”Originea celor două echipe este aceeași”

"La meciurile astea nu ai nevoie de o motivare suplimentară, nu am făcut nimic special. Un meci nu trebuie să difere faţă de altul, trebuie să intri 100% concentrat, atent pe lucrurile pe care le pregătim în fiecare săptămână. 

Eu sunt liniştit, dar ştiind că vom putea produce o bucurie suporterilor, meciul capătă o mai mare greutate. Nu aş vrea să intru în discuţiile astea privind eternul derby, pentru că acolo a avut loc o ruptură cu ceva timp în urmă, părerile sunt împărţite. 

Originea celor două echipe este aceeaşi şi cred că într-un fel rămâne un derby. Dinamo nu va ajunge în aceeaşi situaţie cu Steaua. Din perspectiva noastră, lucrurile sunt clare, celelalte proiecte sunt făcute să vină suport pentru echipa noastră. 

Am avut discuţii chiar şi cu domnul Badea, am văzut şi declaraţiile comandantului de la CS Dinamo, toată lumea vrea un Dinamo puternic. Nu poate exista niciun dubiu că noi suntem adevăratul Dinamo. În primul rând că suporterii certifică asta şi sunt alături de noi", a declarat Burcă.

Modifică setările cookies