Dinamo Razvan Zavaleanu Liga 2

Anunț bombă de la Dinamo! Mesajul lui Zăvăleanu din vestiar: „Dacă nu găsesc bani până vineri cred că închid clubul!” 

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, iar situația pare să fie din ce în ce mai dificilă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 19:28
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 19:52

Administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, ar fi avut un mesaj șocant pentru dinamoviști în vestiarul echipei. Oficialii caută în continuare persoane dispuse să preia clubul și pachetul de acțiuni de la Dorin Șerdean, care deține cel mai mare procent, însă nimeni nu și-a exprimat intenția de a face acest pas până acum. 

Oficialul din Ștefan cel Mare le-ar fi transmis jucătorilor că a primit promisiuni că până vineri vor încasa câte un salariu, după luni bune de neplată. 

Anunțul șocant făcut de Răzvan Zăvăleanu în vestiarul de la Dinamo 

Răzvan Zăvăleanu le-ar fi spus jucătorilor că în cazul în care promisiunea nu este îndeplinită, va lua în considerare posibilitatea de a închide clubul, conform GSP. Sursa citată informează că există jucători din lot care luau deja în calcul varianta unei cereri în instanță de falimentare a societății, pentru a putea pleca liberi. 

„Am promisiuni și în baza lor vă spun că până vineri veți primi câte un salariu. Dacă nu reușesc să găsesc bani până vineri, cred că închid clubul, altceva nu vă mai pot promite", ar fi transmis administratorul judiciar în vestiar, conform unor surse din club, anunță GSP. 

Modifică setările cookies