Liga 2

Al doilea cel mai tânăr debutant din Liga 1 a semnat! Unde va evolua în următorul sezon

Nicolae Dobrin este cel mai tânăr debutant din istoria Ligii 1.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 22:52
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 00:32

Rareș Lazăr a devenit al doilea cel mai tânăr debutand din Liga 1, în 2014. Atunci el evolua în duelul dintre FC Vaslui și Ceahlăul Piatra Neamț. El evolua pentru gazde, având, la acel moment, 15 ani, o lună și 17 zile.

Între timp, acesta a ajuns la 22 de ani. A avut o experiță de un an și jumătate la Tottenham, iar mai apoi a revenit în România, jucând la CS Mioveni și Rapid. Giuleștenii au decis să îl cedeze împrumut pentru un sezon.

  • Al doilea cel mai tânăr debutant din liga 1 a semnat! Unde va evolua în următorul sezon

Rareș Lazăr va evolua la ASU Poli Timișoara, împrumut, timp de un sezon. Acesta a fost prezentat deja de noul său club. Rapid a decis să îl împrumute un sezon, în speranța că va deveni un jucător important pentru sezonul următor.

„Am ales Politehnica în primul rând pentru brand, pentru că am jucat la Rapid şi mă obişnuisem cu o presiune la fiecare meci din partea suporterilor, o presiune pozitivă, cu aşteptări foarte mari, cu foarte multe lucruri în jurul echipei.

Aşteptările sunt destul de mari, lumea are interes mare, acum s-au deschis şi stadioanele, de abia aştept să joc. Poţi astfel să simţi meciurile mult mai bine şi îmi place foarte mult acel sentiment. Vreau mereu să joc la o echipă cu suporteri, o echipă mare!”, a spus Lazăr, după parafarea înțelegerii.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies