Adrian Mititelu anunță ce se va întâmpla cu Blănuță și face o dezvăluire: ”Îl aduc înapoi”

FCU Craiova Adrian Mititelu Claudiu Balan liga 2 Vladislav Blanuta Liga 2 Adrian Mititelu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Iunie 2024, 08:26
Data actualizarii: Joi 13 Iunie 2024, 08:26

FCU Craiova a retrogradat la finele sezonului proaspăt încheiat din prima ligă și se va lupta în următoarea stagiune în eșalonul secund.

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a mărturisit că Vladislav Blănuță, care se află în Bănie din iulie 2023, va rămâne la club și în divizia secundă. Fotbalistul născut la Hîncești în Republica Moldova mai are contract valabil cu oltenii până în iunie 2028.

Adrian Mititelu anunță ce se va întâmpla cu Blănuță și face o dezvăluire: ”Îl aduc înapoi”

De asemenea, patronul lui FCU Craiova a mărturisit că că îl va aduce înapoi pe Claudiu Bălan, craioveanul care a pus umărul la revenirea oltenilor în prima ligă în sezonul 2020/21.

  • *Claudiu Bălan spunea în noiembrie 2022 într-un interviu pentru Sport.ro că își dorește să revină la FCU Craiova - CITEȘTE AICI INTERVIUL

”Blănuță rămâne. Vor mai pleca poate doar unul sau doi, care sunt jucători pe care nu îi mai doresc eu. Avem mai mulți jucători importanți și mai vin 3-4 jucători. Vreau să îl aduc pe Claudiu Bălan înapoi și mai sunt 3-4 jucători pe care îi aduce Marius Croitoru. 

Nu are mână liberă să facă tot ce vrea, nimeni nu poate să facă tot ce vrea. Are libertatea necesară să își ducă la bun sfârșit planurile, dar trebuie să se coreleze și cu obiectivele clubului”, a spus Adrian Mititelu la DigiSport.

O echipă cu pretenții la play-off, FCU Craiova a picat în Liga 2 de pe ultima poziție la finalul sezonului 2023/24. După nouă etape desfășurate în play-out-ul Superligii României, trupa din Bănie a acumulat 22 de puncte, o singură victorie, trei rezultate de egalitate și cinci înfrângeri.

Pe FCU Craiova a răpus-o cele două eșecuri din ultimele două etape ale play-out-ului: 1-3 vs. UTA Arad, în penultima rundă, și 1-3 vs. FC Hermannstadt în ultima rundă, meci la finalul căruia fanii au ”demolat” stadionul și s-au dezlănțuit la adresa situației de la club.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!