VIDEO EXCLUSIV Adrian Mihalcea a produs surpriza în Liga 2 și se gândește la un baraj cu Dinamo: "Steaua nu poate promova, e o luptă în 5"

Unirea Slobozia a produs surpriza și s-a calificat în play-off-ul din Liga 2, după ce a învins Ripensia Timișoara în ultima rundă, scor 1-0, lăsând în afara primelor șase Csikszereda și FC Buzău.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Martie 2022, 11:04
Data actualizarii: Duminica 13 Martie 2022, 11:32

Deși nu avea în plan calificarea în play-off, Unirea Slobozia și-a schimbat obiectivul din mers, iar antrenorul Adrian Mihalcea spune că acum visează la locul 4, care duce la barajul de promovare cu o formație din Liga 1.

Adrian Mihalcea vrea să ajungă la baraj cu Unirea Slobozia

Adrian Mihalcea crede că Petrolul, Universitatea Cluj și Hermannstadt, primele trei clasate din prezent, vor încheia pe podium și la finalul sezonului, în timp ce pentru locul 4 vor lupta Unirea Slobozia și Concordia Chiajna, având în vedere că Steaua nu ar avea drept de promovare. Întrebat și despre un posibil duel la baraj cu Dinamo, fosta sa echipă, Mihalcea a spus:

"Ne dorim un pic mai mult acum, dar pentru noi e o performanță accederea în play-off. Noi aveam obiectiv clasarea în primele 10, ținând cont că anul trecut abia ne-am salvat de la retrogradare. A venit play-off-ul anul acesta, dar era un obiectiv destul de rezonabil clasarea în prima jumătate a clasamentului.

Obiectivul nostru acum este acela de a prinde ultimul loc de baraj. Nu fac niciun fel de calcule pentru a depăși primele 3 echipe. Nu sunt modest, doar realist. Ce a rămas este doar a patra poziție, loc care duce la baraj. Acolo vom vedea. Întâi să reușim să ajungem pe locul acesta. Îmi plac provocările. Am reușit mai multe, inclusiv salvări miraculoase de la retrogradare. Performanețele te hrănesc în continuare și n-aș vrea să rămân la nivelul Ligii 2, simt că pot mai mult, să am rezultate și să fac performanțe la echipele mici pentru a ajunge la echipe din Liga 1. Ăsta e obiectivul meu principal.

Este acest noroc pentru toate echipele, nu doar pentru noi, că Steaua nu poate promova. Este o luptă în 5 pentru primele 4 locuri. Noi și Chiajna ne vom lupta pentru acest loc de baraj (n.r - locul 4). Sunt ferm convins și foarte realist că Petrolul, Universitatea Cluj și Hermannstadt au un lot valoros și o calitate a jocului net superioară celorlalte echipe", a declarat Mihalcea, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Play-off-ul din Liga 2 debutează weekend-ul următor. După 10 meciuri pentru fiecare echipă, primele două clasate vor promova direct, iar ocupantele locurilor 3 și 4 vor întâlni la baraj ocupantele pozițiilor 14 și 13 din Liga 1.

Clasament play-off Liga 2

  • 1. Petrolul - 49p
  • 2. Hermannstadt - 41p
  • 3. Universitatea Cluj - 39p (un meci în minus)
  • 4. CSA Steaua - 37p
  • 5. Concordia Chiajna - 36p
  • 6. Unirea Slobozia - 33p
Modifică setările cookies