Rapid e mai aproape de Liga I! Daniel Niculae a inscris primul gol de la revenire! "Ma bucur pentru echipa mea de suflet!"

Autor: Sport.ro
Sambata 22 Martie 2014, 19:51

	Rapid e mai aproape de Liga I! Daniel Niculae a inscris primul gol de la revenire! "Ma bucur pentru echipa mea de suflet!"

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Rapid a castigat cu 2-0 meciul cu Farul de astazi. Viorel Moldovan a reusit inca o victorie si echipa e la doua puncte de primul loc in Liga a doua.

Daniel Niculae a marcat primul sau gol de la revenirea in Romania. Atacantul a primit o pasa foarte buna in centrul careului si a sutat puternic. Celalalt gol al meciului a fost inscris de Florin Calin cu un sut din afara careului.

"Am reusit sa marchez dupa o perioada lunga pentru echipa mea de suflet, imi aduce si mai multa bucurie", a spus Niculae dupa meci.

In 2006 a inscrie Niculae ultimul oara pentru Rapid. Dupa acel sezon, atacantul s-a transferat in Franta, la Auxere. Intre timp, el a mai jucat la Monaco, Nancy si Kuban Krasnodar.

Valeriu Gheorghiță, ultimele informații despre campania națională de vaccinare. 40% din populația Bucureștiului s-a imunizat
BRAT
Modifică setările cookies