Variante uriase pentru Pantilimon din vara: Cea mai mare echipa a ultimilor trei decenii in fotbal si o fosta finalista a Ligii 

Variante uriase pentru Pantilimon din vara: Cea mai mare echipa a ultimilor trei decenii in fotbal si o fosta finalista a Ligii 

Viitorul lui Pantilimon nu mai este in Anglia. Pana si agentul jucatorului a anuntat ca din vara va pleca la o echipa care chiar are sanse sa apere.

Dupa ce a aparat la Manchester City doar in Cupe, Pantilimon e gata sa apere si in competitile europene si sa se bata ca titular la titlu.

Pantilimon pare profilul perfect pentru un club care doreste performanta in Europa. Are experienta intr-un campionat puternic, e tanar, inalt si e un portar de reflex, dar se si acomodeaza extraordinar in strainatate.

Din vara, nume uriase din fotbal vor incepe cautarile pentru un portar de profilul lui Pantilimon. Mancini il stie, el l-a adus la Manchester City, iar la Galatasaray, portarul roman ar fi extrem de util.

Milan este un alt nume pentru care Pantilimon ar putea fi o varianta. Abbiati are 36 de ani si nu mai poate fi luat in calcul pentru viitorul "revolutionar" pregatit pe San Siro. Echipa trebuie sa se reinventeze acum, dupa un sezon dezastruos.

Un alt nume important este si Dortmund. Roman Weidenfeller are 33 de ani, iar nemtii ar putea pregati o schimbare de generatie si in poarta echipei. De ce nu ar putea fi Pantilimon o varianta si aici?

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies