Mititelu a ajuns in situatia Rapidului! "Sunt prinsi in planul de reorganizare!" Suporterii vor sa protesteze la Oblemenco:

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Martie 2014, 18:25

	Mititelu a ajuns in situatia Rapidului! "Sunt prinsi in planul de reorganizare!" Suporterii vor sa protesteze la Oblemenco:

► Gold Simona, ce-ar fi sa castigi Indian Wells? Vineri la 03:30, megameciul e LIVE in BLOG, lasa AICI mesajul tau!

Craiova lui Mititelu va avea probleme si FIFA. Si asta pentru ca sunt deja trei jucatori care au de recuperat restante financiare de la club.

Michael Baird a jucat intre 2006 si 2009 in Banie, apoi a revenit in 2013. El reclama clubul pentru restante din prima perioada: 57.000 de dolari, plus obligatia dispusa de FIFA, de 54.000 de dolari, drept compensatie, anunta Gazeta.

Mitchell si Rose au castigat procese identice la FIFA, iar Craiova a fost obligata sa dea banii. In cazul lui Baird, daca oltenii nu platesc, FIFA va penaliza echipa.

Reactia lui Mititelu:

"Un club aflat in insolventa nu poate fi executat. Ei trebuiau sa se inscrie la masa credala, dar, desi nu au facut, am facut-o eu pentru ei. Sunt prinsi in planul de reorganizare", a spus Mititelu, potrivit Gazetei.

Alta problema este si cu suporterii. Ei organizeaza un miting duminica intre ora 15.00 si ora 17.00, la Oblemenco, cu sloganul 'istoria nu te mai vrea', cu tinta clara spre Mititelu.

Trebuia sa fie in centru, la Primarie, dar sunt lucrari. S-a mutat la stadion, langa peluza Cristi Neamtu. Suporterii boicoteaza meciurile de acasa, nu vor sa mearga la Severin, doar in deplasare sunt alaturi de echipa. Acasa nu vor sa mearga tot din cauza lui Mititelu.

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies