Farmecul vietii loveste din nou! Rapidistii trebuiau sa-si prezinte achizitiile, Nae Manea a anuntat: "Nu am putut sa facem asta, n-au semnat inca!"

Farmecul vietii loveste din nou! Rapidistii trebuiau sa-si prezinte achizitiile, Nae Manea a anuntat: "Nu am putut sa facem asta, n-au semnat inca!"

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

UPDATE: Rapidistii au organizat in cele din urma conferinta de presa la ora 13:30, insa cei prezenti au avut parte de o surpriza. Desi toata lumea se astepta ca Daniel Niculae sa fie prezentat, la conferinta au venit Nae Manea, antrenorul Viorel Moldovan si Daniel Pancu, primul dintre acestia, presedintele clubului, anuntand:

"Nu ii prezentam inca pe jucatori pentru ca nu sunt sub contract cu noi. Speram sa rezolvam aceste probleme si vom vedea si pe cat timp vor semna. Niculae cred ca ar putea juca oriunde, nu numai aici. Cred ca poate juca in strinatate fara probleme. Din ce stiu, a avut mai multe oferte, dar le-a refuzat. Important e ca ar vrea sa revina si asta ne da sperante ca am putea sa il legitimam pana la vara", a spus Nicolae Manea.


Rapid e inca in Liga 2, dupa ce a ajuns acolo din cauza problemelor cu banii, nu pe criteriu sportiv.

Cum planul de reorganizare nu a fost acceptat inca, giulestenii se intaresc in orice eventualitate, cu scopul clar de a promova la finalul sezonului.

Rapidistii au facut anuntul oficial: astazi, la ora 13.30 vor fi prezentati intr-o conferinta de presa Daniel Niculae si Emil Dica, noile transferuri ale clubului din Grant.

Niculae are 31 de ani si a activat la Rapid intre 2001 si 2006. Transferul sau a adus in conturile clubului suma de 3,3 mil. de euro. El a revenit ca jucator, fara sa fie legitimat, in urma cu cateva zile in Giulesti: a marcat un gol de la 20 de metri in amicalul cu Voluntari, scor 2-0.

Emil Dica are 31 de ani si a mai jucat in Grant intre 2005 si 2009, apoi a revenit in 2013; inainte de a semna cu giulestenii, Dica si-a incheiat conturile cu Ceahlaul.

Ambii jucatori vor semna pana in vara cu Rapid. Ambii au fost pe teren la cea mai mare performanta a Rapidului in cupele europene: sfertul de finala al Cupei UEFA din 2006.

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Era cuștii”, aproape de final. UE le va interzice fermierilor să crească animale în spații înghesuite
BRAT
Modifică setările cookies