Farmecul Rapidului: Moldovan, Manea, Perja si Lucian Ionescu au refuzat primele din banii stransi de suporteri!

Farmecul Rapidului: Moldovan, Manea, Perja si Lucian Ionescu au refuzat primele din banii stransi de suporteri!

►Bourceanu, scoate topoarele: TE VEZi cu Pirlo si Buffon! Trabzonspor - Juventus, joi 22:00, LIVE la Sport.ro si Voyo.ro!

Presedintele clubului Rapid, Nicolae Manea, antrenorul Viorel Moldovan, team managerul Danut Perja si directorul de imagine Lucian Ionescu au refuzat primele care le reveneau din suma stransa de suporteri prin vanzarea tichetelor de solidaritate la amicalul cu FC Voluntari.

"Din respect pentru cei ale caror probleme financiare sunt acute, urmatorii membri ai FC Rapid Bucuresti au refuzat primirea bonusurilor: Nicolae Manea (presedinte), Viorel Moldovan (antrenor principal), Lucian Ionescu (director de imagine) si Danut Perja (team manager)", se mentioneaza intr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a clubului din Giulesti.

Astfel, suma de 27.425, ramasa dupa achitarea costurilor de organizare a partidei si donata de fani angajatilor clubului, a fost impartita dupa cum urmeaza: 8.000 de lei - angajati club (functionari, ingrijitori teren, bucatarese, soferi) si 19.425 – jucatori si restul componentilor stafului tehnic.

Liga Suporterilor Rapidisti a comercializat biletele de solidaritate in valoare de 5 lei la meciul amical pe care formatia giulesteana l-a castigat cu scorul de 2-0 (0-0) pe Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu in compania formatiei din Lig a III-a, FC Voluntari.

Sursa: MEDIAFAX

VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies