Vezi ce echipa din Liga 2 vrea sa il transfere pe fostul stelist Pompiliu Stoica!

CSM Ploiesti Marius Sumudica Paulinho Pompiliu Stoica Liga 2 Seria 1
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Februarie 2009, 15:52
Data actualizarii: Marti 03 Februarie 2009, 15:54
Presedintele Consiliului Director, Marian Manea, a declarat ca CSM Ploiesti negociaza transferul fundasului Pompiliu Stoica de la FC Tom Tomsk.

Mijlocasul portughez al lui CSM Ploiesti, Paulinho, a declarat, marti, ca oficialii din conducerea Rapidului nu au fost seriosi cu el, motiv pentru care a refuzat transferul in Giulesti.

"Cand niste persoane nu sunt serioase cu tine, cum au fost cei din conducerea Rapidului, nu mai exista loc de colaborare cu ele. Cred ca este un fotbal de bun nivel in Romania, insa mai sunt si cazuri in care jucatorii nu sunt platiti, asa cum am patit eu la Progresul, lucruri despre care nu vreau sa-mi aduc aminte", a spus portughezul.

Paulinho, care a semnat pe trei ani cu divizionara secunda CSM Ploiesti la 23 ianuarie, a mentionat ca din Liga I ii cunoaste pe jucatorii Cesinha, Spadacio, Ferdandez, Toni si Semedo, impotriva carora a jucat in Portugalia.

CSM Ploiesti va pleca, miercuri, intr-un stagiu de pregatire in Antalya, consilierul sportiv Marius Sumudica alcatuind un lot de 22 de jucatori pentru aceasta deplasare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!