Paul Codrea Ioan Ovidiu Sabau Rapid Liga 2 Seria 1

Rapid se indreapta cu pasi repezi catre FALIMENT! Inca un jucator fara mila! Vezi cine nu renunta la bani pentru RAPID:

► Se vede RIO! Ia-ti numele de brazilian si poti castiga AICI tricoul HAGINHO 10!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 13 Noiembrie 2013, 14:30
Data actualizarii: Miercuri 13 Noiembrie 2013, 14:28

Pe 22 noiembrie, planul de reorganizare al Rapidului va fi prezentat la Tribunal spre a fi aprobat. Daca noul lor plan va fi aprobat, rapidistii vor trebui sa platesca doar 10% din restante tuturor jucatorilor.

Dupa Romeo Surdu, care sustine ca nu il intereseaza decaderea Rapidului si ca isi doreste toti banii pentru care a muncit, a venit si randul lui Paul Codrea. 

Paul Codrea a fost adus in Giulesti de Ioan Ovidiu Sabau si a fost unul dintre jucatorii cu cel mai mare salariu.

Fostul jucator al Rapidului si actualul antrenor al SS Politehnica Timisoara a anuntat ca se simte pacalit de oficialii giulestenilor, carora le transmite ca nu va renunta la ceea ce i se cuvine.

Mie mi s-a aprobat o suma mult mai mica decat ar fi trebuit sa incasez, conform contractului pe care l-am avut cu Rapid. Dar si din asta vad ca vor să-mi taie 90 la suta.

Practic, toti banii pe care i-as lua, trebuie sa-i dau avocatului. Dar nu ma voi lasa asa usor, pentru ca nu e normal ce se intimpla!

In conditiile astea nu votez planul de reorganizare! Imi pare rau de Rapid, dar simt ca cei care m-au adus la echipa au ras de mine pe la spate, si-au batut joc de mine si m-au tratat ca pe o carpa… Sunt sigur ca ei stiau din august 2012 că vor baga clubul in insolventa si de aceea au acceptat sa imi dea cat am cerut.

Probabil ca-mi dadeau si un million de euro pe sezon daca voiam, ca isi ziceau, in sinea lor, ca si asa nu voi vedea un leu… Au facut contracte mari ca s-au gandit ca prinde echipa grupele Ligii Europa, un loc cat mai bun in campionat, asa mai vin niste bani si o mai taraiau un an.

Sigur asta a fost planul! E prea inteligent domnul Copos ca sa-l prinda insolventa de la o luna la alta… Nimeni nu a vorbit cu noi, nimeni nu ne-a dat vreo explicatie, iar doamna administrator Andronache ba era plecata in concediu, ba nu raspundea la telefon, ba ne certa… Ea probabil ca lucra doar in interesul celor care o platesc…”, a declarat Paul Codrea pentru fanatik.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies