MUTARI geniale la Rapid! Mitica presedinte, patron MILIONAR si stadion de 30.000 de locuri! Planul pentru titlu:

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Decembrie 2013, 18:51

	MUTARI geniale la Rapid! Mitica presedinte, patron MILIONAR si stadion de 30.000 de locuri! Planul pentru titlu:

► PRO TV: Steaua - Otelul joi 20:30. Bate Cupa!

Rapid incepe sa-si faca un drum nou pentru a scapa de Liga II si pentru a reveni intre primele echipe din tara.

Noi am aflat ca la Rapid situatia va deveni de-a dreptul interesanta. Dupa ce in ultimele zile s-a discutat mult despre modificari in conducere, Mitica Dragomir ar accepta sa vina presedinte la club.

Apoi, vorbim si despre un om cu bani, un om care e rapidist si unul care si-a aratat mereu respectul pentru echipa. Astfel, dupa sosirea fostului sef de la LPF, Rapid ar avea un patron nou - Marian Iancu.

Fostul conducator de la Timisoara este suporter al Rapidului, a crescut in Giulesti si a fost vreme de mai multi ani un membru al galeriei giulestene. Practic, atuuri importante pentru a fi acceptat in Grant.

In plus, exista discutii legate de construirea unui nou stadion pentru Rapid, unul de aproximativ 30.000 de locuri, care sa serveasca asa cum trebuie conditiilor care se impun acum in fotbalul modern. In plus, cand Rapid va avea presedinte nou, patron dispus sa faca investitii si o campanie serioasa de achizitii, clubul spera sa fie din nou cu sanse reale in lupta pentru titlu in Liga 1.

Bărbatul din Gorj, primul din România infectat cu coronavirus, a fost adus în Capitală, la Matei Balș
BRAT