Portile i se inchid! Rapidistii nici nu vor sa auda de Mitica Dragomir: "Ce sa caute el in Giulesti?"  

Autor: Sport.ro
Marti 03 Decembrie 2013, 15:45

	Portile i se inchid! Rapidistii nici nu vor sa auda de Mitica Dragomir: "Ce sa caute el in Giulesti?"  

►SPORT.RO: Viitorul - Astra marti 20:30 si Petrolul - Vaslui miercuri 19:00 ► PRO TV: Dinamo - Panduriimiercuri 21:30 si Steaua - Otelul joi 20:30. Bate Cupa!

Ramas fara functia de presedinte al Ligii Profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir are de gand sa revina cumva in fenomentul fotbalistic, iar una dintre variante ar putea fi preluarea unui club din postura de presedinte, functie pe care a mai ocupat-o si inainte de a ocupa functia de la LPF.

Lui Dragomir i-ar surade ideea preluarii Rapidului, desi spune ca doar cu conditia ca echipa sa beneficieze de sprijin financiar din partea unor oameni cu bani.

"Rapidul mi s-ar potrivi ca o manusa, mai ales ca eu am iubit clubul toata viata. M-as duce acolo, doar sa fie bani pentru a aduce jucatori de valoare, nu in situatia actuala" a spus Dragomir.

Cu toate acestea, giulestenii nici nu vor sa auda de asa ceva, iar unul dintre sefii actionarii clubului, Nicolae Cristescu, spune: "Mitica, niciodata la Rapid, nu ar avea ce sa faca in Giulesti, fanii de aici il urasc".

Bannerul 'buclucas'
Razboiul dintre Mitica Dragomir si fanii Rapidului este unul destul de vechi si dateaza dinaintea retrogradarii echipei.

Unul dintre cele mai 'aprinse' a fost oferit la un meci de Cupa disputat in 2012, atunci cand giulestenii au avut stadionul suspendat, insa Federatia a permis accesul femeilor si al copiilor.

Un grup de fane rapidiste s-a dat in spectacol si l-a enervat rau pe fostul presedinte al LPF :)

Coronavirus România, 9 august. Autoritățile au anunțat 1.145 de cazuri noi de persoane cu Covid-19
BRAT