DEZASTRU! FIFA depuncteaza Rapidul cu 6 puncte! Moraru: "Am depus contestatie, o sa platim datoria"

DEZASTRU! FIFA depuncteaza Rapidul cu 6 puncte! Moraru: "Am depus contestatie, o sa platim datoria"

Rapidul primeste o noua lovitura, dupa infrangerea de la Calarasi! 

FIFA a somat FRF sa depuncteze Rapidul cu 6 puncte pentru ca nu i-a platit salariul jucatorului Rhema Obed, anunta ProSport. Rapidul ar rata astfel promovarea si s-ar indrepta cu pasi mari spre faliment! Valerii Moraru anunta insa ca a va contesta decizia FIFA, dar in acelasi timp va incerca sa-i achite datoria jucatorului.

"Contestam depunctarea si, intre timp, vrem sa-i platim cei 57.000 de euro lui Obed. E un model care s-a mai folosit, inclusiv in Rusia. Acum lucreaza avocatii la asta. Sunt zeci de cazuri, de jucatori care se judeca pentru datorii de zeci de mii de euro. Noua lege a insolventei nu ne apara de nimic. Noi trebuie sa le platim jucatorilor, pentru ca altfel suntem depunctati. Sper sa nu ni se ia punctele", a declarat patronul Rapidului la Digi.

Luna trecuta, Rhema Obed a acordat un interviu celor de la BBC, in care si-a amintit de scurta perioada petrecuta in Romania. "Tocmai ce am ajuns pentru un meci amical din presezon, dar colegii mei erau in greva si ziceau ca nu vor sa joace pana cand nu sunt platiti. In primele trei luni, am fost nevoit sa aman plata chiriei si sa apelez la economiile mele si ale prietenei mele De asemenea, trebuia sa-mi sun familia. Era jenant pentru un fotbalist, dar asta era realitatea. Faceam rost de mancare de la mama unui coechipier. Jucatorii devin sclavi acolo", a povestit mijlocasul de 24 de ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies