CONDITIA ca Rapid sa nu moara! "Vreau sa pun umarul la salvarea clubului! Il am in suflet!" Veste de senzatie pentru giulesteni:

Autor: Sport.ro
Sambata 29 Martie 2014, 13:34

	CONDITIA ca Rapid sa nu moara! "Vreau sa pun umarul la salvarea clubului! Il am in suflet!" Veste de senzatie pentru giulesteni:

►Sambata 21:30 Local Kombat "Innebunesti in Ploiesti!" in direct la Sport.ro si Voyo.ro!

Rapid tremura inca pentru viitor. Fara un patron care sa poata sustine echipa, fara un rezultat clar legat de Planul de Reorganizare si fara o decizie in cazul licentierii, giulestenii sunt in aer.

Marian Iancu, fost investitor la Timisoara, si un fan declarat al Rapidului, a spus pentru ProSport ca vrea sa preia o parte dintre actiunile Rapidului.

"Daca voi gasi stabilitate juridica voi pune umarul serios la salvarea Rapidului. Voi avea o discutie cu actualii actionari sa vad daca voi fi acceptat, iar eu am spus ca vreau sa revin in fotbal la Timisoara sau Rapid. Acum ma uit atent la ceea ce se intampla la Rapid, iar daca totul va fi in ordine voi investi, dar nu ca actionar majoritar. Am avut o discutie cu domnul Zamfir, imi place cum gandeste, iar zilele viitoare il voi contacta pentru a stabili viitorul clubului", a spus Marian Iancu pentru ProSport.

Iancu anunta in urma cu mai multa vreme ca are Rapidul in suflet. Pe 31 martie se astepta o decizie in cazul Planului de Reorganizare, tot in aceeasi perioada urmand sa fie depus si dosarul pentru licentiere.

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies