A plecat fara sa vrea, dar se intoarce cu FRICA! Salvarea Rapidului revine in Grant! Clubul se poate distruge in cateva zile!

Autor: Sport.ro
Luni 10 Februarie 2014, 15:53

	A plecat fara sa vrea, dar se intoarce cu FRICA! Salvarea Rapidului revine in Grant! Clubul se poate distruge in cateva zile!

► FALLiment in LOV€! Rapid isi afla soarta vineri, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Alexandru Ionita II a plecat de la Rapid la Astra Giurgiu, pentru suma de 600.000 de euro, respectiv 50% din drepturile federative pentru jucator.

Suma este vitala pentru Rapid, club care are inca probleme cu banii, iar pe 14 februarie poate intra in faliment.

Ionita a declarat ca ii pare rau de fani pentru ca pleaca, insa a mai spus ca nu a cerut transferul, vrand sa stea la Rapid sa ajute la promovare.

Dupa ce rapidistii au cerut ca Alexandru Ionita II sa nu fie lasat sa plece acum si sa i se permita sa ramana pana la vara, Astra nu a fost de acord. Acum, giurgiuvenii s-au razgandit, scrie Prosport.

Astra vrea sa-l mai lase la Rapid, insa jucatorul are emotii legat de cum ar putea fi primit de fanii pe care i-a dezamagit, fara intentie, prin transferul la liderul din Liga 1.

Motivul pentru care este in discutie ramanerea sa la Rapid este datorat faptului ca Astra a transferat mai multi jucatori in iarna, iar Ionita II ar putea ramane pe banca, in conditiile in care are nevoie de meciuri. Noii veniti: Alibec, Papp, Iorga, Stefan Popescu.

Peste 7.000 de oameni și-au cumpărat vechime în muncă. Ce trebuie să facă românii care vor să procedeze la fel
BRAT
Modifică setările cookies