Rapid Liga 1 Universitatea Craiova Superliga

„Va veni familia mea peste ei!” Mihai Iosif, un car de nervi la finalul meciului cu Craiova: „Eu nu sunt diplomat. Eu sunt bezea”

Mihai Iosif, extrem de nervos la finalul înfrângerii cu Univ. Craiova, scor 1-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 August 2021, 23:51
Data actualizarii: Duminica 29 August 2021, 00:08

Antrenorul giuleștenilor i-a criticat pe oficialii FRF pentru decizia de a le interzice antrenorilor fără licență PRO să mai reprezinte cluburile la interviurile și conferințele de presă din zilele meciurilor.

„Miță” nu l-a iertat nici pe arbitrul Radu Petrescu, pe care l-a acuzat că a dezavantajat-o pe Rapid în partida cu Craiova.

„Ciupituri, ciupituri, mereu peste noi. Am făcut o primă repriză foarte bună, prima. Am rezistat bine în partea secundă.

Dăruirea jucătorilor a fost exemplară și îi felicit pe această cale atât pentru meciul din acestă seară, dar și pentru celelalte partide.

(Despre faptul că nu poate coordona echipa de pe margine) Nu știu ce o să se întâmple dacă îmi plesnește inima. Probabil va veni familia mea peste ei și o să le arate cum suntem noi... dacă îmi plesnește inima de nervi. Nu știu, atâtea vorbim... asta e problema în România, Iosif... că nu știu ce. Vâ dați seama câta chestiunea. Nu începe meciul că: „nu te ridica”. Ce aveți, mă?

Au avut multe ocazii în repriza secundă (oltenii), dar cred că meritam un rezultat de egalitate.

Așa e în istoria Rapidului. Probabil deranjăm. Îi spune arbitrul unuia dintre noi: „A fost fault, dar nu a căzut”. Probabil trebuia să-i rupă genunchiul. Lași faza și când se termină faza, revii și dai fault, nenea Radu Petrescu.

Eu nu sunt diplomat. Eu sunt bezea”, a spus Mihai Iosif la finalul meicului cu Univ. Craiova.

Rapid a pierdut în fața Universității Craiova, scor de 1-2 (1-0), sâmbătă seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a șaptea a Ligii 1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!