EXCLUSIV | „Vă dau în premieră!” Ultimele detalii despre situația de la Rapid înainte de duelul cu Universitatea Craiova

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 August 2021, 17:32
Data actualizarii: Sambata 28 August 2021, 17:48

Rapid o întâlnește, sâmbătă seară, pe Universitatea Craiova, în etapa a șaptea a Ligii 1.

Dumitru Dragomir a dezvăluit că giuleștenilor le va greu să-și apere invincibilitatea, deoarece au probleme de lot, mulți dintre jucătorii de bază fiind indisponibilI pentru meciul de pe Arena Națională.

Rapid ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, cu cinci victorii și un rezultat de egalitate, fără gol primit.

„Sunt cu echipa Rapidului la hotelul fiului meu, vă dau în premieră, îi încurajez și eu pentru că au mulți accidentați, Tocmai acum la meciul cu Craiova. Țin cu Rapidul, pentru că e nepotul meu la Rapid și este normal să țin cu ei.

Craiova îi prinde bine, fără mulți jucători, dar ăștia se mobilizează bine. Au staff puternic, au antrenor destoinic.

Bătrânii fac simbioză foarte bună cu cei tineri, așa că o să vedem un meci bun. Deocamdată sunt pe locul doi, dar eu sper să urce mai sus, pentru că marea majoritate a jucătorilor au valoare.

Ar fi o șansă pentru ei etapa asta, dar din păcate le lipsesc foarte mulți jucători”, a spus Dumitru Dragomir, la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Meciul Rapid - Univ. Craiova se joacă în această seară, de la ora 21:00, pe Arena Națioanală. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!