Denis Alibec Constantin Budescu Superliga Superliga

„Va fi unul dintre cei mai buni fotbaliști din Superligă!” Dezvăluirea lui Denis Alibec despre un fost coleg

Atacantul Farului a vorbit despre unul dintre foștii colegi de la Astra Giurgiu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Decembrie 2022, 14:46
Data actualizarii: Joi 01 Decembrie 2022, 14:44

Constantin Budescu a semnat cu Petrolul Ploiești la începutul lui august, în perioada de mercato din vară, accidentat fiind. În primul meci de la revenire (2-0 vs FC Argeș), atacantul și-a trecut în cont o reușită, chiar dacă a evoluat doar 11 minute.

Denis Alibec a vorbit la superlativ despre Constantin Budescu, despre care a spus că l-a propus la Farul Constanța și, în momentul în care-și va reveni complet, va fi din nou unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care-i are campionatul României.


„Eu l-am propus la Farul, dar era accidentat. Să-şi revină şi el 100% şi cu siguranţa va fi, din nou, unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1”, au fost cuvintele lui Denis Alibec cu privire la forma lui Constantin Budescu, potrivit Orange Sport.

Cariera lui Constantin Budescu

Fostul internațional român a evoluat de-a lungul carierei sale profesioniste la Petrolul, Astra Ploiești, DL Yifang, Astra Girgiu, FCSB, Al-Shabab, Damac, FC Voluntari, iar acum este legitimat din nou la „lupii galbeni”.

Cele mai multe apariții le-a bifat la Astra Giurgiu, 234, unde a reușit să se impună pe tabelă de 87 de ori și să paseze decisiv în 82 de situații, în aproape 18.000 de minute pentru formația de pe „Marin Anastasovici”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!