VIDEO EXCLUSIV „Vă depuneți candidatura la playoff?” Ce a răspuns, în direct la Ora Exactă în Sport, antrenorul revelației din Superligă 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 06 Septembrie 2022, 16:32
Data actualizarii: Marti 06 Septembrie 2022, 16:39

FC Hermannstadt este singura echipă neînvinsă din Superligă. 

FC Hermannstadt a câștigat ultimul joc din Superligă, 1-0 cu FC Argeș, și a ajuns la 4 victorii în acest campionat. Cele trei puncte au fost adjudecate de sibieni după ce Cătălin Straton (32 ani) a scăpat printre picioare mingea șutată de Daniel Paraschiv (23 ani), în minutul 89. 

Marius Măldărășanu: „Ca antrenor visez să am performanțe mari!”

Întrebat de Ioana Cosma, în direct la Ora Exactă în Sport, dacă FC Hermannstadt se bate la playoff, având în vedere că are 16 puncte după 8 meciuri și este neînvinsă, Marius Măldărășanu (47 ani) a precizat că obiectivul este menținerea în primul eșalon. 

„Nu e vorba de lucrul aceasta, visăm. Și eu ca antrenor visez să am performanțe mari, jucătorii sunt sigur că își doresc. Dar suntem realiști. După primul an în Superligă, obiectivul este menținerea. Normal că ne dorim o liniște, trebuie să acumulăm cât mai multe puncte. S-au întâmplat și surprize. Clinceniul s-a calificat în playoff, nu le dădea nimeni nicio șansă. Dar, repet, vreau să rămânem cu picioarele pe pământ și eu și jucătorii și conducătorii. Nu trebuie să punem nicio presiune inutilă pe noi în momentul acesta”, a declarat Marius Măldărășanu la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Antrenorul lui FC Hermannstadt a mărturisit că s-au achitat cele două salarii restante și că jucătorii săi mai au de primit doar bonusul de promovare în Superligă. 

„S-au plătit două salarii, salariile sunt la zi. Restanțele sunt bonusurile de obiectiv, odată cu promovarea, și niște prime, tot din sezonul precedent. Atât timp cât s-au plătit cele două salarii și neplăcând niciun jucător, este un lucru bun. Am spus-o și după etapa trecută, îmi dă încredere că va fi mult mai bine la echipă în perioadă următoare”, a precizat Măldărășanu. 

Ora Exactă în Sport este în direct pe PRO Arena, de luni până vineri de la 9:30 la 12:30, și în week-end de la 10:00 la 12:30. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!