VIDEO EXCLUSIV „Te înjur, te scot la pauză, fac ce vreau eu cu tine!” Atac dur la adresa jucătorilor de la FCSB

Fotbaliștii de la FCSB, ținta criticilor după evoluțiile slabe din ultimele două etape ale Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Martie 2022, 13:09
Data actualizarii: Marti 01 Martie 2022, 13:16

Keșeru, tras pe linie moartă de Gigi Becali, după ce patronul FCSB s-a declarat nemulțumit de prestațiile acestuia.

Florin Lovin este de părere că atacatul de 35 de ani nu este demn de milă pentru ce i se întâmplă, deoarece a ales banii în loc să aleagă fotbalul.

„Nu am nimic pentru toți care se duc la FCSB”

„Am mai spus-o! Tu, ca jucător, când vii sau revii la FCSB știi exact ce se întâmplă acolo, dar totuși revii... nu cred că ar trebui să se mai ajungă la sentimentalisme și alte lucruri.

Dacă nu voia să vină la Steaua (FCSB) pe un salariu de 30-40 de mii pe lună, trebuia să se ducă în altă parte, unde juca meci de meci, era fericit și atunci nu se mai ajungea în astfel de situații ca cele de la acum.

Mie nu mi-e milă de nici un jucător, antrenor, nu am empatie, nu am nimic pentru toți care se duc la FCSB și încep... (n.r. - să se plângă).

Are dreptate domnul Becali. „Îți dau 30.000 de euro pe lună, îți asumi lucrurile astea”, dacă nu vrei, du-te la Botoșani pe șase mii de euro. Joci fotbalul care îți place, ești fericit și nu mai plângi.

Atâta timp cât ai venit la Steaua (FCSB) și primești 30.000 de euro pe lună și știi cum vii, trebuie să-ți asumi toate lucrurile astea. Că te înjur, că te scot la pauză, că fac tot ce vreau eu cu tine”, a fost reacția dură a lui Florin Lovin la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Keșeru mai are contract cu FCSB până în vară. Acest nu s-a putut despărți de clubul lui Becali în iarnă, deoarece a apucat să joace deja la două echipe în acest sezon.

Modifică setările cookies