Gabi Tamas FCSB Gigi Becali Superliga

„Suntem muncitorii patronului!” Ce spune Gabi Tamaș despre relația patron-antrenor de la FCSB. Cum îl apără pe Becali

Gabi Tamaș îi ține partea lui Gigi Becali când vine vorba despre implicarea acestuia la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Martie 2023, 19:26
Data actualizarii: Sambata 25 Martie 2023, 19:26

Fostul jucător al vicecampioanei FCSB, acum la Concordia Chiajna, este de părere că relația dintre Becali și antrenorii de la FCSB este una corectă și că aceștia ar trebui să se supună ordinelor acestuia, deoarece el îi plătește pentru ceea ce fac.

Tamaș: „Există o comunicare între patron și staff-ul FCSB-ului!”

„Până la urmă sunt banii dânsului și echipa dânsului. Dacă are o colaborare bună cu antrenorul care este pe bancă și antrenorul zice <<Da, patroane, ai dreptate>>... antrenorul decide.

Și pe mine dacă m-ar suna patronul care mă plătește și mi-ar zice <<Bă, Gabi, nu crezi că ar fi mai bine să faci așa?>> și ajung după la spusele patronului, îți dai seama că zic <<Bă, poate are dreptate>>. Eu zic că există o comunicare între patron și staff-ul FCSB-ului. 

(n.r. - dacă ai putea să lucreze în acest mod) Nu știu. Dar te poți adapta. Și patronul se poate adapta după staff și staff-ul după patron. Pentru că până la urmă suntem muncitorii patronului și nu îl putem refuza. Dacă spui nu, vine altul <<La revedere, hai, următorul!>>”, a spus Tamaș, în cadrul podcastului VictoryCup.

Gabriel Tamaș a fost legitimat la FCSB în două rânduri: în perioada ianuarie 2015 - august 2015 și februarie 2016 - iulie 2017.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!