EXCLUSIV „Sunt convins că îl vom vedea în poartă la Torino!” Reacția lui Dani Coman în cazul transferului lui Mihai Popa în Serie A 

Dani Coman AC Torino mihai popa Serie A Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Mai 2023, 15:03
Data actualizarii: Sambata 06 Mai 2023, 15:04

Mihai Popa (22 ani) pleacă de la FC Voluntari în această vară, când îi expiră contractul, iar destinația este una de top. 

Portarul lui FC Voluntari va semna cu Torino, grupare de la mijlocul clasamentului din Serie A, mutarea realizându-se în jurul sumei de 200.000 de euro, din care jumătate vor merge către Farul lui Gheorghe Hagi, unde Popa a crescut. Dani Coman, cel care a lucrat cu Mihai Popa în perioada petrecută de portar la Astra Giurgiu, a vorbit despre transferul goalkeeper-ului. 

Dani Coman, convins că Mihai Popa se va impune în Serie A 

Preșdintele lui FC Hermannstadt a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Popa, dezvăluind că anticipa un astfel de parcurs pentru portar. Mai mult, Dani Coman este încrezător că jucătorul român poate să apere la Torino dacă rămâne la fel de serios. 

„Mi se pare un pas foarte important în cariera lui, anticipam oarecum parcursul lui pentru că, în afara faptului că e un portar foarte bun, e și un băiat de mare caracter, un băiat echilibrat, în ciuda vârstei pe care o are. Băiat care a știut întotdeauna cât trebuie să muncească și ce trebuie să facă pentru a progresa, iar el a făcut-o. 

(n.r. dacă poate fi titular la Torino) Poate nu de la început, dar sunt convins că va ajunge să apere, să îl vedem în poarta echipei Torino. E foarte greu pentru oricine să ajungă în Serie A, dar mai ales să joace. La cum îl cunosc pe Mihai, sunt ferm convins că va face față și va fi unul dintre portarii cu care o să ne mândrim.

Bineînțeles că poate fi numărul 1 la națională, a fost convocat, acum depinde doar de el, dacă va juca, dacă va demonstra că merită să fie acolo, sunt convins că va fi și acolo. Avem portari care pot face față fără probleme la echipa națională”, a declarat Dani Coman pentru www.sport.ro. 

Coman: „Popa va ajunge la nivelul lui Tătărușanu!”

În urmă cu un an, Dani Coman își arăta încrederea față de tânărul goalkeeper al lui FC Voluntari. 

„Mie nu mi se pare că Edi Iordănescu o are o problemă la națională în privința portarilor. Niță e un portar forte bun și să nu uităm că nici Tătărușanu nu apăra mereu la echipa de club și venea la echipa națională și o făcea foarte bine.

Îl avem pe Moldovan de la Rapid, un portar foarte bun. Un portar care a demonstrat în ultimul an că poate face față atât la echipa de club cât și la națională. Eu văd la el un real progres în ceea ce privește echipa de club.

Îl avem pe (Mihai) Popa de la Voluntari. Un portar de care sunt convins că va ajunge la nivelul lui Tătărușanu, de care aminteam mai devreme. Avem portari buni în țară”, a spus Dani Coman la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”, în urmă cu un an.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!