FCSB Andrei Vlad Gigi Becali Mihai Stoica Stefan Tarnovanu Superliga

„Război civil” la FCSB! Ștefan Târnovanu sau Andrei Vlad? Cine e favorit să apare în continuare 

Pe lângă postul de fundaș central, din cauza suspendării lui Joyskim Dawa, FCSB poate schimba și portarul în derby-ul cu CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 18:40
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 18:41

FCSB a pierdut dramatic ultimul meci din campionat, cu Farul Constanța, 2-3, din runda 23. Roș-albaștrii au încasat două goluri în ultimele 80 de secunde, înscrise de Ionuț Larie (36 ani) și Andrei Borza (17 ani).

Mulți dintre specialiști îi impută lui Ștefan Târnovanu (22 ani) înfrângerea contra trupei pregătite de Gică Hagi (57 ani). De altfel, potrvit gsp, staff-ul FCSB-ului, în frunte cu Mihai Stoica (57 ani), i-ar fi sugerat lui Gigi Becali (64 ani) că Andrei Vlad (23 ani) ar fi mai potrivit să apere cu CFR Cluj, pe 5 februarie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Becali și Târnovanu vs. MM și Vlad 

Deocamdată, pe lângă prestațiile solide, Ștefan Târnovanu a fost menținut în buturi de patronul FCSB-ului și datorită ordinului financiar. Gigi Becali a repetat în mai multe rânduri că este convins că o să încaseze o sumă bună pe portarul său, mai ales după oferta primită pe finalul anului trecut. 

„Da, tată! Este adevărat. Am ofertă venită și pentru Târnovanu, dar pe lânga oferta asta au întrebat și alte cluburi de el. Însă, nu vreau să îi dau drumul acum.

Le-am mulțumit frumos pentru oferta făcută, dar eu vreau să îl mai țin pe Târnovanu la noi pentru doi sau maximum trei ani. Nu mă grăbesc.

Nu vreau să pățesc cu el așa cum am pățit și cu Vlad. Să îl facem și pe el Messi al portarilor sau să mai vorbim de nu știu ce sume amețitoare de transfer.

Târnovanu trebuie să se concentreze la ceea ce are de făcut la echipa de club. O să vină și vremea lui să plece”, a declarat Gigi Becali pentru ProSport, la finalul lui 2022. 

În acest sezon, Ștefan Târnovanu a fost utilizat în 32 de meciuri în toate competițiile, în care a primit 51 de goluri și a păstrat poarta intactă în 6 partide. În timp ce Andrei Vlad a prins doar 5 jocuri, în care a încasat 3 goluri și a păstrat poarta intactă în 3 meciuri.

Declarațiile lui Gigi Becali (1.02.2023)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!