„Randamentul lui poate nu iese în evidență pentru multă lume!” Jucătorul remarcat de Toni Petrea la FCSB: „Ar putea fi util la națională!” 

FCSB se deplasează la Argeș pentru a doua etapă din play-off-ul Ligii 1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2022, 16:39
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2022, 16:46

Roș-albaștrii joacă cu FC Argeș ultimul meci înainte de pauza competițională și au nevoie de victorie, pentru a rămâne aproape de CFR Cluj în lupta la titlu. FCSB a pierdut în returul sezonului regulat cu FC Argeș, 0-1, după gafa comisă de Andrei Vlad, însă echipa lui Petrea vrea să își ia revanșa. 

Pauza competițională marchează și debutul lui Edward Iordănescu pe banca tehnică a naționalei României, în meciurile amicale cu Grecia și Israel, ce se văd ÎN DIRECT pe PRO X și VOYO.RO. Selecționerul nu a anunțat încă lista cu jucătorii convocați, însă au apărut zvonuri conform cărora doar doi jucători din lotul vicecampioanei au fost convocați, Octavian Popescu și Florin Tănase. 

Toni Petrea, despre unul dintre cei mai 'importanți' jucători de la FCSB 

La conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit despre pauza competițională, dezvăluind că nu a primit încă nicio convocare din partea selecționerului, momentan. Totodată, Petrea a declarat că Tavi Popescu ar merita convocarea la națională în contextul prestațiilor sale bune și a ținut să evidențieze un alt jucător, pe Darius Olaru, care deși nu se remarcă, are prestații solide. 

„Cred că e binevenită pauza pentru jucători, pentru toată lumea a fost destul de multă presiune. N-am primit nimic deocamdată (n.r - nicio convocare). Cred că avem jucători foarte talentați, cel puțin, dacă nu și valoroși. Mai mulți cred că ar merita, dar aici nu e treaba mea. Selecționerul ia deciziile. 

Tavi merită, de ce nu? Are o evoluție constantă, foarte bună, chiar cu reușite și poate fi o soluție. Fiind un jucător tânăr, ar fi ceva motivațional să facă parte atât de tânăr din lotul național. Olaru este pentru noi un jucător foarte important, are o evoluție din ce în ce mai bună și randamentul lui poate nu iese în evidență pentru multă lume. El e un jucător foarte util și ar putea fi și la echipa națională”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă. 

Modifică setările cookies