Jucătorul-fantomă de la FCSB: Transferat în iarnă, nu a fost în lot la niciun meci. Explicația lui Toni Petrea

FCSB se pregătește pentru duelul cu FC Argeș, programat duminică, de la ora 19:00, în runda a doua din play-off.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Martie 2022, 14:53
Data actualizarii: Sambata 19 Martie 2022, 16:45

La conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș, Toni Petrea a vorbit și despre jucătorii cu probleme medicale și a atins subiectul Florin Achim. Fundașul transferat în februarie, după ce evoluase ultima dată la Academica Clinceni, nu a fost în lot la niciuna dintre partidele lui FCSB.

Florin Achim, în continuare accidentat: "Nu vrem să riscăm"

La finalul lunii februarie, Mihai Stoica anunța că Achim și-a dislocat umărul la unul dintre antrenamente, iar Toni Petrea spune că problema este una mai veche și nu își dorește să îl forțeze pe fundașul dreapta de 30 de ani.

"Achim are o problemă mai veche, o disjuncție la umăr. Nu știu cât de vindecat este. În condițiile astea, nu prea vrem să-l introducem și să riscăm", a spus Toni Petrea.

Antrenorul lui FCSB a oferit detalii și despre situațiile lui Vinicius și Ionuț Panțîru, în cazul ultimului fiind vorba de o nouă operație suferită, care îl va ține departe de gazon mai multe luni.

"Vinicius e acum în perioada de recuperare, chiar după această pauză cauzată de aceste meciuri va reveni la antrenamente. E pe final de recuperare, sper că e ok. Pare că e ok la el.

Panțîru e... așa ghinion n-am putut să văd la un jucător. Să pățească o asemenea accidentare, după care operații, recuperare, după iar să se accidenteze. S-a operat din nou, nu știu exact cum a ieșit după operație și nu știu ce va fi în continuare pentru el. Sper să se recupereze cât mai repede și să-l avem printre noi cât mai curând. Cunoscuându-l pe el ca un om luptător, e posibil orice. Nu e genul de jucător care când dă de greu să cedeze. Din contră, e ambiționat, am discutat cu el chiar acum câteva zile și l-am văzut destul de motivat", a mai spus Petrea.

Modifică setările cookies