EXCLUSIV „O afirmație tâmpită!” Adrian Mititelu, schimbare radicală înaintea meciului cu Rapid. Anunțul făcut de patronul FCU

Adrian Mititelu FCU Craiova Rapid Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Februarie 2023, 10:51
Data actualizarii: Vineri 10 Februarie 2023, 10:57

FCU Craiova se deplasează la București, vineri, pentru a disputa meciul cu FC Rapid, programat de la ora 20:00, pe stadionul din Giulești.

Aflat în conflict cu fanii lui FCU, Adrian Mititelu a anunțat că nu mai retrage echipa de pe teren dacă va fi înjurat în timpul meciului cu „alb-vișiniii”.

„Nu se întâmplă nimic, mergem și jucăm fotbal în Giulești, e un stadion frumos, de abia aștept să-l văd, la ora asta, Rapidul pare cel mai frumos club din România.

Nu, nu, nu, aia a fost facuta așa, pe fond de supărare și de stres, a fost un moment de rătăcire, cum se întâmplă. Nu, nu, că n-aveam cum să scot echipa, a fost o afirmație, așa, tâmpită! E un reflex, mai ales, noi oltenii, suntem vulcanici, suntem ca focul de paie, ne inflamăm repede, dar ne și stingem repede”, a spus Adrian Mititelu pentru SPORT.RO.

Adrian Mititelu, atac la Răzvan Burleanu

Mititelu consideră că FCU va câștiga „războiul” cu Sepsi OSK și-l acuză pe Răzvan Burleanu că vrea să o transforme echipa din Bănie în „calul de bătaie” al fotbalului românesc.

„Eu cred că se va găsi o soluție de compromis, sper că nu va fi iarăși, pentru a mia oară în istorie Craiova calul de bătaie și noi să fim tot timpul dați exemplu și cu excluderi și cu dezafilieri și nenorociri.

S-a trezit domnul Burleanu că vrea să dea exemplu! E frumos să dai exemplu cu altul, dar nu e corect, trebuie să-l dai într-un cadru legal”, a mai spus Adrian Mititelu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!