„Nu vorbesc cu valeții de la palat!” Cristi Săpunaru, replică dură pentru MM Stoica

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Septembrie 2022, 08:48
Data actualizarii: Duminica 11 Septembrie 2022, 09:07

S-a lăsat cu incidente grave la finalul meciului FCU Craiova - Rapid, încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

După fluierul final al partidei Cristi Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, s-a încăierat cu unul dintre suporterii olteni în drumul către vestiare.

MM Stoica, managerul general al FCSB, a cerut sancționarea dură a lui Săpunaru. În replică, fundașul rapidist a răspuns că nu borbește cu „valetul de la palat”.

„Spun unii pe la TV că sunt eu nebun, că am probleme, mai ales valetul de la palat... eu nu vorbesc cu valeții, nu le pot răspunde, pentru că nu sunt de teapa noastră. Să-și vadă de treaba lor!

Cu un jucător de la FCSB pot avea o discuție, dar nu cu valeții. Eu nu am bătut în viața mea un suporter de-ai mei și nici nu voi face asta. Mai bine las eu capul jos”, a precizat Săpunaru.

Cristi Săpunaru riscă o sancțiune dură după incidentele de la finalul meiciului cu FCU, deoarece a fost surprins de camerele de filmat în timp ce îi aplica un pumn în figură unui suporter al oltenilor.

Declarațiile care l-au supărat pe Săpunaru

„Poate acolo este punctul sensibil şi de asta îl atacă. Problema este că în momentul în care Săpunaru i-a pus in pericol sănătatea lui Bauza, trebuiau luate măsuri.

Dacă te baţi cu toată lumea, trebuie luate măsuri. S-a luat doar cu Bancu măsuri, atunci în semifinala Cupei cu Sepsi, când i s-au dat şase etape. Alţii au făcut lucruri infinit mai grave.

Doar tranchilizat pare că poate fi oprit aici. Sunt sigur că nu se vor lua măsuri. Episoadele acestea le-am văzut și în Giulești și ce s-a întâmplat? Au fost doar 2 sau 3 etape de suspendare și atât”, a declarat Mihai Stoica la Orangesport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!