„Ne îmbunătățim în fiecare zi, încercăm să eliminăm lucrurile rele” Sorescu, dezamăgit după înfrângerea cu Voluntari

Deian Sorescu Dinamo Superliga Deian Sorescu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 23:11
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 23:16
Dinamo a fost învinsă de FC Voluntari, 1-2, în etapa a 16-a a Ligii 1.

Mutarea lui Deian Sorescu în linia mediană a fost de bun augur. Jucătorul de bandă al „câinilor” a deschis scorul în minutul 5, cu o execuție minunată, însă nu a fost de ajuns. FC Voluntari a întors rezultatul, prin golurile lui Vadim Rață și Ion Gheorghe, și și-a asigurat toate cele trei puncte. 

Deian Sorescu nu își explică forma slabă a lui Dinamo și susține că o victoria i-ar descătușa pe „câini” și le-ar reda încrederea de care au nevoie.

Mă gândesc ce am putea să mai facem să ieșim din situația asta, dar cei de la Voluntari și-au dorit mai mult. E greu când nu ne regăsim, dar nu avem nicio scuză, trebuie să ne strângem și să o scoatem la capăt. 

Avem oameni în staff, cu siguranță vor analiza, dar cred că trebuie să obținem o primă victorie. După ce vom câștiga un meci, ne vom deschide. 

Ne îmbunătățim în fiecare zi, încercăm să eliminăm lucrurile rele, dar nu avem nicio scuză și nu avem ce face. 

Mă simt bine. Oriunde voi juca pe teren voi da 100%. Chiar nu știu, îmi găsesc și greu cuvintele”, a declarat Deian Sorescu la finalul meciului.

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe penultimul loc în Liga 1, cu doar 8 puncte după 16 etape, în timp ce FC Voluntari ocupă poziția a patra, cu 28 de puncte. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!