Liga 1

„Ne-am prezentat lamentabil. Nu ne putem ascunde”. Jucătorii de la CFR, dezamăgiți după meciul cu Rapid

Rapid a câștigat primul meci după două luni în Liga 1, chiar în fața campioanei CFR Cluj, scor 2-0, într-un meci disputat la Mioveni.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 09:10
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 09:13

Andrei Burcă a avut un moment de sinceritate după meciul cu Rapid. Fundașul CFR-ului s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale și trage un semnal de alarmă înainte de partida cu AZ Alkmaar din Conference League (joi, 22:00, la PRO X).

"Ne-am prezentat lamentabil azi, n-a fost nici măcar o echipă, cum vorbim înainte de fiecare meci, s-au făcut şi greşeli individuale. Am întâlnit o echipă arţăgoasă, care a ştiut ce vrea de la acest meci şi a meritat victoria.

Aveam şi noi informaţii că nu vor avea fundaş dreapta, ne-au surprins, consider că la noi a fost cheia, ne-am prezentat foarte prost în această seară, trebuie să recunoaştem, trebuie să privim lucrurile în faţă.

Trebuie să vedem adevărul, pentru că nu ne putem ascunde după acest joc şi ştim că trebuie să strângem rândurile, trebuie să demonstrăm cine are caracter, pentru că joi ne aşteaptă o partidă foarte dificilă.

Este un spirit Rapidul, felicitări în această seară, dar trebuie să ne dea de gândit această partidă", a declarat Andrei Burcă.

Rapid a urcat de pe locul opt până pe cinci, cu 21 de puncte. CFR rămâne pe prima poziție în clasament, cu 30 de puncte.

Modifică setările cookies