VIDEO EXCLUSIV „Mi-a zis înaintea lui Giovanni de el!” Omul de încredere al lui Gigi Becali care i-a asigurat FCSB-ului cel mai bun jucător 

Patronul FCSB a vorbit despre cum a ajuns cel mai valoros fotbalist al lui Toni Petrea în curtea vicecampioanei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Martie 2022, 17:09
Data actualizarii: Marti 15 Martie 2022, 17:19

FCSB a câștigat cu 2-0 primul meci din playoff, împotriva Farului Constanța, și a păstrat diferența față de CFR Cluj la 7 puncte. Iar, pentru clubul roș-albastru, Octavian Popescu (19 ani) a făcut un nou joc foarte bun și a marcat golul al doilea, care i-a asigurat FCSB-ului cele 3 puncte. 

Evoluția tânărului jucător l-a încântat din nou pe Gigi Becali, care-l consideră pe Tavi Popescu mai bun decât Ilie Balaci, Nicolae Dobrin sau Adrian Mutu. De asemenea, omul de afaceri s-a felicitat că a plătit 90.000 de euro pentru puști, în urmă cu aproape doi ani, atunci când a fost îndemnat de către Bogdan Costicea să facă tranzacția cât mai repede. 

Becali: „Am mers pe mâna lui și omul a avut dreptate!”

„Lasă, tată, să mă critice lumea că îl compar pe Octavian Popescu cu Balaci, Dobrin sau Mutu, deoarece el este mai bun ca ei, iar acei oameni nu trebuie să se supere pe mine când eu spun lucrurile astea. Însă, Tavi Popescu are sclipirile lui Messi. Îngerii îi dau forță pe teren, iar el o să ajungă la o echipă mare de tot. Păi, voi nu vedeți ce execuții are? Nu vedeți ce sclipiri are pe teren? Arătați-mi mie vreun alt jucător de la noi care este ca Tavi al meu?

Am mers pe mâna lui Bogdan (n.r Bogdan Costicea), cel care a lucrat la mine la academie și acum este la Voluntari. Pițurcă i-a spus lui Giovanni de el, iar Giovani mi-a zis dacă vreau să dau 90 de mii pe el. Însă, după aia eu l-am întrebat pe Bogdan.

El mi-a zis înaintea lui Giovanni de Tavi Popescu, iar apoi l-am întrebat dacă ăsta este copilul de care el tot îmi zicea. Mi-a zis că da. Și mi-a zis să nu mă uit la 90 de mii, să dau și 900 de mii de euro pe el, că nu o să regret. Și uitați că omul a avut dreptate. Dar în perioada următoare nu o să mă mai auziți că o să vorbesc prea mult de Tavi. Trebuie să îl lăsm pe copil să se concentreze pe antrenamente și pe meciuri”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport

În prezent, Bogdan Costicea este șeful departamentului de scounting la FC Voluntari. Pe lângă Octavian Popescu, acesta i-a mai recomandat la FCSB pe Ianis Stoica (19 ani) și Alexandru Musi (17 ani). 

Clasament playoff

Modifică setările cookies