Gigi Becali FCSB Ilie Nastase Superliga

„Metode de Evul Mediu!” Gigi Becali, criticat dur de Ilie Năstase. Ce l-a deranjat pe fostul mare jucător de tenis

Gigi Becali l-a determinat pe Nicolae Dică să-și dea demisia de la FCSB, iar acum Pintilii ocupă interimar funcția de „principal” al echipei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Noiembrie 2022, 19:29
Data actualizarii: Luni 07 Noiembrie 2022, 19:53

Ilie Năstase este de părere că Gigi Becali a greșit când a renunțat la Nicolae Dică și îl acuză pe patronul FCSB-ului că recurge la tehnici medievale.

„Este greu. La noi, imediat te ia că e vinovat antrenorul. Mai sunt vinovaţi şi jucătorii. Nu trebuie să tot schimbăm antrenorii. Ce face domnul Becali este problema lui. Sunt banii lui. Aduce pe cine vrea, schimbă pe cine vrea. Nu sunt de acord cu stilul acesta. Au şi oamenii ăia un antrenor, un sistem. După 2-3 meciuri, schimbi antrenorul. Dacă am schimbat, merge echipa? Trebuie să dăm şansa unui antrenor. Sunt metode de Evul Mediu”, a spus Ilie Năstase, potrivit Fanatik.

Năstase crede că FCSB-ului îi va fi greu să câștige titlul în acest sezon

FCSB este în afara playoff-ului în acest moment, cu două meciuri mai puțin disputate, iar Ilie Năstase este de părere 

„Este greu să fac pronostic, dar e şi posibilitatea ca FCSB să se bată la titlu. Campionatul, anul ăsta, este foarte disputat. Mă aşteptam la un meci mai strâns, la un meci nul. Dar dacă s-a întâmplat aşa, e şi mai bine”, a mai spus fostul mare jucător de tenis.

Cordea, preferatul lui Năstase

„Îmi place foarte mult Cordea. Îmi place italianul, sincer să fiu. Este bătăios, este foarte bun coleg cu ceilalţi. Îi încurajează pe ceilalţi. Îmi place. Mai este şi Olaru. Următorul jucător vreau să îl menţionez pe portar, Târnovanu. Cred că dacă ar avea continuitate, ar juca mai bine”, a punctat Ilie Năstase.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!