„Le-am recomandat multor persoane ce să pună în dreptul meciurilor CFR-ului!” Acuzații dure la adresa campioanei: „Au orchestra lor cu arbitri care fac ce trebuie!”

Meciul dintre Chindia Târgoviște și CFR Cluj, 0-1, a stârnit noi controverse. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 12:25
Data actualizarii: Duminica 05 Decembrie 2021, 17:34

Campioana României a câștigat datorită golului înscris de Omrani, după o acțiune în care mingea îl lovise inițial în mână pe Costache. Arbitrul Radu Petrescu nu a semnalat faza, lăsând jocul să continue și validând astfel reușita ardelenilor, spre furia celor de la Chindia, care au acuzat arbitrajul. 

Nici Adrian Porumboiu nu a fost mai reținut pe baza subiectului, punctând clar că jucătorul CFR-ului a făcut un henț clar, pe care 'centralul' ar fi trebuit să îl semnaleze. Fostul arbitru a ridicat din nou problema favorizării CFR-ului, lansând acuzații atât la adresa lui Cristi Balaj, președintele din Gruia, cât și la adresa lui Petrescu și altor arbitri care ar influența jocurile campioanei. 

Adrian Porumboiu: „A fost orchestra dirijată de actualul președinte!”

A fost acea orchestră care a fost dirijată de actualul președinte al clubului și lucrurile sunt foarte simple. Eu am spus și chiar le-am recomandat multor persoane care joacă la pariuri, mă rog, ce să pună în dreptul unor meciuri pe care le au CFR, bine, CFR-ul aveau orchestra lor cu dirijori și cu arbitrii care erau în orchestră și făceau ceea ce trebuie să facă în așa fel încât să câștige puncte, să câștige campionate. 

Alex Rădulescu: Sunt acuzații grave, le aveți susținute?

Porumboiu: Atunci de ce mă mai întrebați dacă a fost sau nu penalty? Ce să susțin când sunt faze clare, ce să susțin? Mă puneți să vă spun că afară e zi și nu e 2 noaptea. Câte meciuri au fost și câte campionate? Luați meciurile, câte avantaje au avut în acel moment și acei aribitri care îi avantajau arbitrează în continuare și îi arbitrează în continuare.

Cum să nu vezi acel 11 metri, care, doar dacă s-o fi schimbat regulamentul când este henț cu mâna. Ce să spui când lucrurile au fost foarte clare? Aveți vreun dubiu că nu am dreptate? Urmăriți meciurile și vă dați seama că ceea ce spun se susține 100%, nu 99%”, a spus Adrian Porumboiu pentru PRO X. 

Modifică setările cookies