FCSB Constantin Budescu Mihai Stoica Liga 1

„Jucătorii obișnuiți să joace mai strâmbă din nas!” Mihai Stoica a vorbit despre plecarea lui Budescu de la FCSB

Readus în vară ca jucătorul care să facă diferența, Constantin Budescu prinde tot mai puține minute la FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 09:20
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 09:29

Constantin Budescu (32 ani) a revenit la FCSB în această vară. Pentru a-l ademeni la gruparea roș-albastră, Gigi Becali i-a oferit un salariu lunar de 20.000 de euro. 

Însă, atât sub comanda lui Edi Iordănescu, cât și a lui Toni Petrea, Budescu nu a fost titular incontestabil, de cele mai multe ori intrând în repriza a doua pentru a-și ajuta colegii. Ba mai mult, în ultime două meciuri ale FCSB-ului, cu UTA Arad, 2-1, și Gaz Metan Mediaș, 1-0, jucătorul nu a bifat niciun minut. 

Cu toate acestea, Mihai Stoica susține că Budescu nu este deranjat că nu este utilizat de Toni Petrea. Managerul general al FCSB-ului mărturisește că mijlocașul este la fel de jovial la antrenamente. 

Mihai Stoica: „Nu poți să joci 4-3-3 cu Budescu”

„De regulă, jucătorii trecuţi de o anumită vârstă şi obişnuiţi să joace, şi Budescu a jucat toată cariera lui titular, mai strâmbă din nas în momentul când nu sunt utilizaţi. Nu şi Budescu. Nu şi Budescu, pentru că el are un altfel de caracter. Budescu a fost cu autocarul nou la dus şi la întors nu a avut. Nici măcar o grimasă nu a făcut. A fost acelaşi Budescu, maestru de ceremonii, foarte simpatic, nu are niciun fel de problemă.

Dacă eram în criză clar că intră să inventeze ceva. Atât timp cât nu a intrat şi s-a câştigat totul e ok. Budescu nu e genul de jucător care să fie supărat că nu joacă el dacă echipa câştigă. Budescu e un jucător special, nu poţi să joci 4-3-3 cu Budescu pentru că nu e de 4-3-3, deci clar că trebuie să modifici sistemul pentru a intra Budescu. Nu sunt semnele unei despărţiri în iarnă”, a declarat Mihai Stoica pentru telekom sport. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies