Liga 1

„Jucătorii de la Dinamo parcă sunt dușmanii fotbalului!” Un fost rapidist a „explodat” la adresa fotbaliștilor lui Uhrin

Un rapidist îi critică dur pe jucătorii lui Dinamo, care nu au reușit să scape de emoțiile retrogradării nici în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 18:41
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 18:44

Daniel Pancu (44 de ani), fost jucător și antrenor al Rapidului, i-a criticat dur pe fotbaliștii lui Dinamo despre care a spus că joacă de „parcă ar fi dușmanii fotbalului”.

„Dinamo e un studiu de caz pentru mine. Vorbesc foarte serios. Să schimbi atâția jucători, atâția antrenori și să ajungi cu 4 etape înainte de baraj și echipa să nu aibă omogenitate... Nu știu cum au luat deciziile, care a fost strategia, pare că nu a fost nicio strategie.

„Văd pase între jucători ca și cum ar fi dușmanii fotbalului”

Unii jucători sunt de la începutul anului, sau chiar de doi ani la Dinamo. Văd pase între jucători ca și cum ar fi dușmanii fotbalului sau dușmanii colegilor. Mă uit la meciurile lui Dinamo și nu înțeleg! E ceva legat de atmosferă, tricoul care atârnă greu, s-a întâmplat și la Rapid ceva similar, dar parcă nu chiar așa. Te aștepți să câștige tricoul jocul, dar nu mai câștigă. Nu mai respectă nimeni tricoul, dintre adversari.

Până nu <<îi calci din nou pe cap>>, cum spun eu, nu te mai respectă nimeni. Trebuie să-i bați cu 4-0, 5-0 ca să te respecte, o știu de la Mircea Lucescu. Chindia sau Mioveni nici nu concep acum să nu câștige cu Dinamo”, a spus Daniel Pancu pentru gsp.ro.

Dinamo ocupă locul 14 în clasamentul playout-ului și matematic nu mai poate evita barajul pentru rămânerea/promovarea în Liga 1.

Modifică setările cookies