Florentin Petre, antrenorul invincibil! Performanță remarcabilă realizată de fostul dinamovist

Florentin Petre Ceahlaul Piatra Neamt Dacia Unirea Braila Dinamo Liga 3 Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 08:35
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 08:36

Echipa sa, Ceahlăul Piatra Neamț, nu a fost învinsă și nu a primit niciun gol în meciurile oficiale disputate în acest an în Liga 3. 

Numit antrenor la Ceahlăul Piatra Neamț (Liga 3) la începutul anului, Florentin Petre (46 de ani) este invincibil pe banca tehnică a moldovenilor!

Cele trei partide din sezonul regular și următoarele trei din play-out s-au încheiat cu patru victorii și două egaluri, în care echipa nu a primit niciun gol!

1-0 cu Știința Miroslava, 1-0 cu Foresta Fălticeni, tot 1-0 cu Sporting Juniorul Vaslui, 4-0 cu CSM Pașcani, toate pe teren propriu, 0-0 cu aceeași Sporting Juniorul Vaslui și 0-0 cu Șomuz Fălticeni, ambele în deplasare, sunt rezultatele obținute de fostul dinamovist pe banca formației din Piatra Neamț, care conduce în clasamentul play-out-ului din Grupa 1. 

Florentin Petre: ”Numai ghinionul a făcut ca astăzi să nu jucăm în play-off”

”Mă bucur foarte tare că am reușit împreună acest parcurs și numai ghinionul a făcut ca astăzi să nu jucăm în play-off, acolo unde consider că ne este locul de fapt. 

Echipa merge bine și asta se vede din rezultate, fiindcă în șase meciuri oficiale avem patru victorii și două egaluri, iar ceea ce mă bucură extrem de mult este că nu am primit gol până acum”, a declarat Florentin Petre pentru site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Fostul ”tricolor” (54 de selecții și 6 goluri la echipa națională) le-a mai antrenat până acum ca principal pe Dinamo 2, Foresta Suceava și Dacia Unirea Brăila, cu care ultima dată a promovat în Liga 2.

Foto: Ceahlăul Piatra Neamț

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!