Comisia de Disciplina a AMANAT pentru miercuri decizia finala! Moraru: "Sunt optimist! Avem contracte cu 11 jucatori". Suporterii se aduna diseara la stadion!
Live Blog

Salvare sau Faliment?

Comisia de Disciplina a AMANAT pentru miercuri decizia finala! Moraru: "Sunt optimist! Avem contracte cu 11 jucatori". Suporterii se aduna diseara la stadion!

Autor: Sport.ro
Luni 25 Iulie 2016, 13:38

Rapidistii au parte de o noua zi plina de emotii, in timp ce cluburile din Liga I asteapta si ele sa afle: se vor duela cu Rapid sau cu Timisoara in acest sezon?!

15:53 25 Jul
Fanii se aduna la stadion!

 

Fanii Rapidului si-au dat intalnire la stadionul Giulesti in aceasta seara, la ora 19:23. 

 

13:52 25 Jul
13:44 25 Jul
Caz AMANAT din nou

Situatia Rapidului ramane in aer! Comisia de Disciplina a amanat decizia pana miercuri!

Valerii Moraru a iesit din sediul LPF alaturi de sotia sa: "Sunt optimist in privinta deciziei. Avem contracte cu 11 jucatori si asteptam ca domnul Brihac sa-si dea acordul si pentru altii".

13:35 25 Jul

12:17 25 Jul

Cu mic, cu mare, rapidistii s-au strans la sediul Ligii si asteapta verdicul

11:23 25 Jul

Adelina Belghiru si Iulian Nedelcu ne tin la curent cu tot ce se intampla in aceste momente la sediul Ligii.

10:43 25 Jul
10:42 25 Jul
09:28 25 Jul

Comisia de Disciplina a FRF se intruneste astazi, de la ora 11:00, pentru a decide soarta Rapidului.

Aflati in procedura de faliment, rapidistii afla astazi daca vor putea juca sau nu in Liga I in sezonul care a inceput deja. LPF a pasat responsabilitatea Comisiei de Discplina a Federatiei Romane de Fotbal, care se va intruni astazi pentru a lua o decizie.

La LPF va fi prezent si ichidatorul judiciar al Rapidului, Aurel Brihac, precum si mai multi suporteri giulesteni.

Fanii Rapidului si-au anuntat prezenta in fata sediului Ligii si exista informatii ca acestia vor fi sprijiniti si de dinamovisti.

Reamintim ca rapidistii au esuat in demersul lor de a suspenda decizia de faliment, instanta amanand decizia pentru 24 august. In aceste conditii, clubul nu poate face angajari si a intrat in procedura de lichidare, motiv pentru care LPF a decis initial ca ACS Poli sa ia locul Rapidului.

Dupa ore de incertitudine, tot LPF a decis sa trimita cazul la Comisia de Disciplina a FRF, in urma unui document trimis de Valerii Moraru.

Citeste si:RapidLiga IFRFLPF
Ministrul Educaţiei. Educaţia sexuală este extrem de importantă şi trebuie să fie făcută. Elevii pot fi retrași la cerere
BRAT
Modifică setările cookies